emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт

Блоги користувачів

Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

блоги журналістів

Порушення правил дорожнього руху інспекторами ДАІ в хмельницькому

13 Жовтня 2013 Як хмельницькі "даішники" труять газом водія (ВІДЕО) Більше дивись у новинах та коментарях на сайті Є" http://ye.ua/news/news_13941.html       Це ще одна рубрика на нашому блозі  STOP ДАІ   про порушення правил до...    читати далі»

Марафон

Біг ЗА МИР в Хмельницькому. 19-20 червня КОЖЕН бажаючий. Спонсори забігу підтримуються. Тел. 097 173 92 02    читати далі»

теги: марафон 9523 0

За дві криниці до прірви. Частина 1

Цього року, року Божого 2011 від Різдва Христового, стоїть невимовна спека. У селі тільки й розмов про те, що буде голод, а за Радянської України, за Совєтського Союзу все було інакше: і хліб був по 16 копійок, і за пенсію можна було не тільки прожити до наступної, а й відкласти на потім - на чор...    читати далі»

ОСІНЬ ВИБОРУ

Для людей, далеких від політики, всі вибори схожі. Насправді ж вони завжди різні. Особливості Парламентські вибори 2012 року для України особливі. Не лише тому, що нарешті завершує свою роботу депутатський корпус сьомого скликання, який самовільно, всупереч Конституції України, на півто...    читати далі»

Смертельна загроза

І сьогодні наш селянин спокійний, бо впевнений, що він буде так само потрібний китайцеві, арабові, єврею – всім, хто прийде на його землю. Він спокійний, як їжачок, якому не страшний ніякий звір, бо він має колючки. Їжачок вільно перебігає автомобільну трасу, не усвідомлюючи, що колючки вже...    читати далі»

Кумедні шапочки, відпочинок і географія

На фестивалі щодня були дощі, самі безбашені не ховалися від них взагалі, передбачливі - носили з собою парасольки, дощовики, плащ-палатки, і х-тось просто хоодив у шляпках: і в дощ і в сонце захист є. Ми трохи назбирали кадрів хто в чому ходив, а також понаблюдали хто і як розважався в перервах ...    читати далі»

блоги користувачів

Перший робочий день після призначення в.о.начальника Держземагентства у Хмельницькій області Лещишина Руслана

07.07.2014 року  головою Держземагентства України Рудика С.Я. відбулося призначення на посаду начальника Держземагентства у Хмельницькій області Лещишина Руслана, хоча у відповідності до закону України призначення на таку посаду -  здійснює голова Держземагентства, але за обов'язковим погодженнням Голови Хмельницької ОДА. Оскільки відомості про погодження головою ОДА на посаду Начальника Головного управління не підтверджено, то виникає питання, яким чином призначення відбулося я...    читати далі»

ХАзяїн,що " завжди поруч " дбає про власних найманців...

Службовці виконавчої влади Хмельницького та Волочиських районів за підтримки нардепа Сергія Лабазюка,який "ЗАВЖДИ ПОРУЧ" поїхали воювати у Карпати. 10:25, 26 липня 2014, 13:06, 26 липня 2014 25.08.2014 р.у робочий час особи,які мали б перебувати на своїх робочих місцях,які є у виконавчих органах влади на службі,порушивши трудову дисципліну норми моралі, адже в державі війна,за сприяння нардепа Лабазюка поїхали на "ВІЙНУ за столом з келихом в зубах" у КАРПАТИ. Л...    читати далі»

Christina Aguilera и Сергей Лазарев дарят хорошие песни!

Christina Aguilera и Сергей Лазарев дарят хорошие песни!   Christina Aguilera наконец то выпустила, такой ожидаемый всеми, сигнгл "Your Body" с видео, который входит в альбом певицы "Lotus". В клипе Aguilera предстала в пяти образах, но все они переплетаются и сливаются в образ домохозяйки и примерной девушки, которая сидит у себя на кухне, смотрит любимые телепередачи или шоу, жует поп-корн, и не замышляет абсолютно ничего эдакого. На самом же деле, вн...    читати далі»

теги: музыка 931 0

Почему мужчины быстро кончают?

В более чем 30% мужчин планеты наблюдается преждевременное семяизвержение. Основном проблемой является то, что мужчины не обращаются с этим вопросом к врачу и даже не разговаривают об этом со своей женщиной. Это становится основной проблемой и может привести к разрушительным последствиям. Основным недостатком преждевременного семяизвержения является неудовлетворения, как мужчины, так и женщины, чувство неполноценности. Ученые установили следующие причины, почему мужчины быстро кончают: ...    читати далі»

Дещо про картоплю-фрі

У кухнях багатьох країн картопля-фрі є національним продуктом. Так, у Великій Британії вона подається з рибою, смаженою в клярі, і називається Fish and Chips (в англійській мові не використовується звичне нам слово фрі). Важко сазати, коли вона виникла, але можна розповісти дещо цікаве про сам продукт. Для того, щоб картопля-фрі була смачною, вона повинна готуватися у трьох ваннах з олією, при різній температурі. Перша ванна повинна мати температуру 110°C. Це робиться для того, щоб де...    читати далі»

Якщо ти хочеш бути незалежним – ти повинен це знати!

Дана стаття спрямована на те, щоб активізувати проблему енергоефективності у нашому регіоні та України в цілому. У цей важкий час для нашої країни варто розуміти, що таке енергія та яке відношення вона має до економіки, а також чим саме впливає на наше із вами життя. Насамперед потрібно зрозуміти, що таке енергоефективність? Перш за все це раціональне використання енергетичних ресурсів із дотриманнями вимог до збереження навколишнього середовища. Енергоефективність – витрата енергії...    читати далі»

Звернення до владик УПЦ МП.

Вих. № 082 від 15 жовтня 2014 року     Єпископу Шепетівському і Славутському Діонісію,   митрополитуХмельницькому  і Старокостянтинівськома,  Антонію, архієпископу Кам’янець-Подільському і Городоцькому,  Феодору.    14 жовтня 2014 року перебуваючи в с. Припутні Ізяславського р-ну Хмельницької області, на святкуванні Дня Покрови Присв’ятої Богородиці та Дня села Припутні ми прийшовши на богослужіння...    читати далі»


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо