emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт

Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Вероніка Пастернак

valeriy

Всього записів: 6

Про автора: Заповніть, будь-ласка всі поля

Теги користувача

Записи користувача:


» Опытный хирург из Славуты задержал убегающего от милиции вора. Такой случай в жизни врача уже не первый

«Когда я боролся с преступником, рядом стояли двое мужчин — соседей по гаражу. Один из них потом сказал: «Ты правильно поступил, молодец. Я бы тебе помог, но… у меня спина болит»

Ночное дежурство у 47-летнего хирурга Славутской райбольницы Василия Пословского, как правило, заканчивается в восемь часов утра. Но на этот раз врач решил задержаться — надо было выполнить кое-какую работу в ординаторской. Освободился Василий Никонович только через два часа. Выходя из больницы, он и представить себе не мог, что по дороге домой его ожидает настоящее детективное приключение.
«Раньше я занимался вольной борьбой. Оказалось, еще помню кое-какие приемы»

— Я вообще-то часто задерживаюсь на работе, — говорит Василий Пословский, моложавый темноволосый мужчина. — В больнице всегда дел хватает. Так было и на этот раз. К гаражам, расположенным неподалеку от моей пятиэтажки, я подъехал около десяти часов утра. Поставив машину, направился в сторону дома. И вдруг услышал… выстрел. Сначала подумал, что дети взорвали петарду. А потом увидел, как навстречу мне, сломя �...



7 Червня 2011, 16:52:42 5863 3

» Чому в Україні платять зарплату у конверті?

 

Якщо підходити суто формально, то в ініціативі урядовців присутня певна логіка: тіньові зарплати справді приховують у собі великі фінансові резерви, яких так бракує скарбниці. Крім того, чорні зарплати в кінцевому підсумку невигідні робітникам, оскільки впливають на рівень їх соціального забезпечення. Однак, взявшись за справу детінізації зарплат, Кабмін учергове виявив свою нефаховість та повне ігнорування українських суспільних реалій. Рецепти Азарова-Тігіпка по боротьбі з нелегальними заробітками, запропоновані у проектах законів, насправді спрямовані на боротьбу з наслідками, симптомами економічної хвороби і аж ніяк не стосуються її причин. Така тактика дасть зворотній ефект. Виконуючи закон, підприємці або збанкрутують, або повністю підуть у тінь. А робітники в умовах дефіциту робочих місць будуть змушені погоджуватись на ще гірші умови, які диктуватиме працедавець. Адже рідко кому в голову прийде думка вимагати виплати офіційної зарплати у приватного підприємця, погрожуючи звільненням.

 



19 Травня 2011, 14:31:22 3773 1

» Вічно живі (Юрій Андрухович)

Вони – герої котроїсь із моїх наступних книжок. Минулої неділі вони знову розбудили Львів. Я про це читав у новинах. Зрештою, про кожного з них я й без новин знаю дуже багато всякого. Ось хоча б дещо.

Після гастролей Джон завжди мусив купувати новий годинник і замовляти нові окуляри. В мить найбільшого душевного сум’яття він мав звичку викидати їх кудись подалі, неодмінно розбиваючи вдрузки. Хлопці кажуть, що таким чином Джон гордо демонстрував свою свободу й незалежність від речей. В усьому іншому він справжній пацифіст.

На горіхи ж найбільше діставалося Міськові та Чайці, як, зрештою, й усім патланям 1990-х. Довге волосся у той час слугувало своєрідним викликом, за ним упізнавалося своїх, через нього на декого з нас постійно полювали гопи. Довге волосся й українська мова – ось дві особливі прикмети тодішнього ненасильницького спротиву. Власне, захищаючи її, мови, честь, Чайка вперше застосував зброю. Згідно з переказами, то був газовий пістолет. Чи всього тільки балончик? У кожному разі за цей подвиг його ще довго кликали "майор Бабахін".

Міська ж учепили за волос...



17 Травня 2011, 11:42:44 4966 0

» о фильме Игоря Волошина «Сука»

 

СИЛЬНЕЕ САМОГО ИСКУССТВА

Журнал «Искусство кино» о фильме Игоря Волошина «Сука»

«Восемнадцатиминутная «Сука» Игоря Волошина - почти типичное «прямое кино», она снята практически в одном месте - в казарме одного из армейских подразделений, воюющих в Чечне, - и в течение одного дня. Первая часть фильма - «отдых бойцов на привале», передышка между боями, игра с щенком-пампушкой, умеющим, однако, как все тут, за себя постоять. Мирный и веселый мужской разговор в укрытии. Про то, например, что если у кого что пропадает, здесь принято говорить: «Хаттаб с…здил». Потому что все дурное здесь от Хаттаба… И по содержанию, и по лексике разговор слегка подростковый. Но как мат органично и незлобиво присутствует между значащими словами, так и микроэпизоды военных действий, перестрелок и взрывов вспыхивают в фильме между фразами диалогов. Не успеваешь даже понять, что происходит. Но чувствуешь: нечто агрессивное, мощное, неумолимо смертельное. Это «нечто», как Чужой в одноименной космической эпопее, вот-вот даст о себе знать. А вторая част�...



11 Травня 2011, 16:50:13 5452 0

» «Кросс» украинки Марины Вроды - в каннском марафоне

 

Украинская кинематографистка Марина Врода оспаривает в этом году каннскую Золотую пальмовую ветвь лучшему короткометражному фильму. Ее фильм «Кросс», снятый в совместном производстве с Францией, был отобран в главный каннский конкурс короткометражек и стал единственным представителем Украины в официальной программе 64 Каннского фестиваля.

Интервью.

Молодой украинской кинематографистке Марине Вроде повезло: она работает с теми, с кем дружит. Копродюсером ее последней короткометражки «Кросс» тоже стала ее подруга, француженка Флоранс Келлер, бывшая сотрудница французского культурного центра в Киеве. Когда пришло известие о том, что «Кросс» был отобран для участия в главном каннском конкурсе короткометражных фильмов, обе молодые женщины сначала не могли в это поверить. Шесть лет спустя после первой украинской короткометражной золотой пальмы («Путники», реж. Игорь Стрембитский) сможет ли «Кросс» победить в каннском марафоне-2011? Марина Врода признается, что будет, конечно же, волноваться, когда ее фильм в числе девяти участников каннс...



12 Травня 2011, 17:28:51 4184 0


Курси валют на 18.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо