emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт

Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Max

Максим Миколайович

Всього записів: 3

Про автора: Життя за ради Батьківщини

Теги користувача

Записи користувача:


» Кличко: Чинна влада не захищає інтереси людей

 

Дворазовий чемпіон світу з боксу у важкій ваговій категорії, лідер опозиційної партії "Удар" Віталій Кличко запропонував іншим опозиційним партіям підписали угоду про співпрацю на виборах до парламенту у жовтні та про принципи створення парламентської більшості у новій Верховній Раді.

 

Сам чемпіон світу запевняє, що цього року залишить бокс і займатиметься політикою. Поки що ж у найближчі дні вирушає до Австрії на тренування перед важливим боєм із англійським боксером Дереком Чісорою, який відбудеться у лютому в Мюнхені.

 

Віталій Кличко: 18 лютого я зустрінуся із одним із найсильніших спортсменів у важкій вазі, Дереком Чісорою. Бій буде дуже цікавим, дуже непростим. Я впевнений, що молодий, голодний до перемог, талановитий боєць битиметься дуже мотивовано за звання чемпіона світу, а я готуюся довести, що є найсильнішим спортсменом у світі.

 

І я готуюся довести ще раз, що я зможу віддати свій титул, яким свого часу володіли Майк Тайсон, Мохаммед Алі, Ленокс Льюїс, тільки добровільно. Ніхто у мене його не зможе відібрати.

 

ВВС Україна: Чи пі�...



16 Січня 2012, 00:41:25 4708 0

» Угода про співпрацю і взаємодопомогу на виборах

Лідер партії “УДАР” Віталій Кличко закликав опозиційні сили підписати Угоду про співпрацю і взаємодопомогу на виборах, про спільні критерії висунення кандидатів та створення спільної більшості у новій Верховній Раді України.

УГОДА

про взаємну співпрацю під час виборів до Верховної Ради України і створення демократичної більшості у Верховній Раді VII скликання



Ми, представники українських опозиційних демократичних політичних сил,

усвідомлюючи високу відповідальність перед українським народом,

ставлячи за мету захист національного суверенітету і незалежності України, повернення країни на демократичний шлях розвитку; забезпечення умов для добробуту і самореалізації кожної людини;

відстоюючи необхідність європейської інтеграції України, забезпечення стандартів свободи та громадянських прав, відкритості суспільства як необхідної запоруки відповідності України критеріям вступу до ЄС;

вимагаючи припинення політичних репресій, утисків прав і свобод людини,

відстоюючи необхідність звільнення і можливості участі у виборчій кампанії Юлі�...



16 Січня 2012, 00:24:58 3063 0


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо