emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт


Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Пресслужба ПриватБанку


БЛОГ (ДОПИСИ)

 

На Хмельниччині з початку року популярність терміналів самообслуговування зросла більш як у 2 рази

Тренд самооблуговування, який у ПриватБанку популяризується і підтримується різноманітними програмами, набирає неабияких обертів. З початку поточного року лише за п’ять місяців у Хмельницькій області середня кількість транзакцій на один термінал самообслуговування збільшилась у 2 рази - з 1070 операцій на місяць до 2154, при цьому кількість самих терміналів зросла майже на 50% -  з 243 до 368.

 

    “Отримувати банківські послуги на терміналі дуже зручно та швидко, - розповідає пенсіонер Максим Леонтійович. - Працівники відділення перші рази мені показували, як це робити, а сьогодні я сплачую комунальні послуги самостійно, хоча й прошу менеджера постояти коло мене та проконтролювати, чи все правильно я роблю.”

 

Сьогодні в терміналах ПриватБанку доступні найпопулярніші банківські послуги - поповнення рахунку мобільних телефонів, платіжних карток, депозитних вкладів та погашення кредиту, оплата комунальних послуг та рахунків за Інтернет, телебачення, сплата штрафів ДАІ, відправлення та отримання грошових переказів, купівля валюти. Також через них можна купити квитки на поїзд, автобус, футбольний матч і скористатися іншими корисними сервісами.

 

“Платіжні термінали самообслуговування приймають платежі як готівкою, так і з пластикових карт. У їх ефективності та зручності переконується все більше людей, - відзначає Віктор Лосюк, керівник напрямку Розвиток і контроль банкоматної та термінальної мережі Південно-Західного регіонального управління ПриватБанку. - Ви самі можете легко розібратися, як зробити необхідну операцію за допомогою сенсорного екрану терміналу . Але навіть якщо Ви заплуталися в меню і функціях пристрою, то завжди зможете звернутися за допомогою до Інтернету, де на сайті ПриватБанку зможете побачити відеоролик з необхідними інструкціями”.

   

В Хмельницькій філії ПриватБанку працює 69 відділень, 243 банкомати і 368 терміналів самообслуговування. В планах до кінця року встановити на Хмельниччині ще 150 терміналів.

Ліц. НБУ №22 від 05.10.2011р.



Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 18.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо