emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт


Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Пресслужба ПриватБанку


БЛОГ (ДОПИСИ)

 

ПриватБанк запустив веб-сервіс швидких грошових переказів на картки будь-якого банку світу

На сайті ПриватБанку з’явився новий сервіс швидких грошових переказів на картки будь-якого банку світу. За його допомогою можна переказати гроші з пластикової картки за півтори хвилини. Потрібно виконати прості дії: ввести номер своєї картки, номер картки одержувача, суму переказу та підтвердити операцію за допомогою динамічного пароля.

«Тепер, щоб переказати гроші на картку, не треба заходити в онлайн-банкінг, це можна зробити просто на сайті, і така послуга доступна власникам будь-яких карток, не обов’язково ПриватБанку, – говорить керівник Напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Михайло Рогальський. – П’ять років тому ПриватБанк став першим банком у світі, що разом із міжнародними платіжними системами впровадив послугу миттєвих переказів на картки. Сьогодні ми створили сервіс переказів у три кліки та зробили його відкритим для всіх розробників».

Для надіслання переказу на сайті ПриватБанку потрібно знати тільки номер картки одержувача. Повні реквізити своєї картки, включаючи термін дії та CVV-код, треба ввести відправнику грошей. Кожна операція переказу в обов’язковому порядку підтверджується динамічним паролем, що надходить на мобільний телефон відправника. Це робить послугу переказу грошей на картки абсолютно безпечною.

За даними ПриватБанку, щомісяця послугами переказів грошей з картки на картку через ПриватБанк користуються 3,8 млн клієнтів, у червні таким зручним і простим способом українці надіслали понад 3,6 млрд грн.

Зручним сервісом переказів на картки тепер можна користуватися не тільки на сайті ПриватБанку. Відкритий API сервісу доступний всім власникам сайтів, блогів і розробникам.

теги: приватбанк, перекази

7 Листопада 2014, 18:13:57 996 0



Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 18.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.56
39.6
42.11
42.14

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо