clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt


Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.


Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку alla@ye.ua. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.


Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.


Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Збирач чорниці


БЛОГ

Валерій Напиткін

 

Теги користувача

» Рецепт

Інь-янь, або один і той самий рецепт від чоловіків та жінок.

Ч: Взяти гарбуз, вирізати трикутник, ложкою вибрати половину, вкинути туди чайну ложечку дріжджів, заклеїти скотчем, поставити в тепло. Чекати, поки скточ не здується. Готово.

Ж: Взяти гарбуз, вирізати трикутник, ложкою вибрати половину, влити туди шампанського, заклеїти скотчем і поставити в холодильник...

Принаймні гарубз та скотч в нас спільні...

теги: рецепт
5 Вересня 2011, 21:49:38 1628 2

Oстанні коментарі

Georg57


12 Березня 2013

17:57

Та не гарбуз це має бути ,а кавун...

Ігор


8 Вересня 2011

11:01


А суть? що хоча б готували, а то не ясно. Гарбуз, скотч... Якась лемішка!? Чи що то таке виходить... 




Популярні новини

Останні фото та відео




Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31