emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт


Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Пресслужба ПриватБанку


БЛОГ (ДОПИСИ)

 

Що сталося із купюрою, яку забули в банку 20 років назад?

 

 

На це запитання шукали відповідь учні 6 класів Хмельницької загальноосвітньої школи №21 в Хмельницькій філії ПриватБанку. Для школярів керівництво банку влаштувало навчально-пізнавальний квест, який супроводжувався відвідуванням підрозділів банку та короткими розповідями про банк та банківські послуги. Діти із задоволенням виконували всі завдання та із щирим захопленям шукали підказки для відповіді на головне запитання квесту.

    “В нашому банку вже понад 6 років працює соціальний проект “ЮніорБанк”. В рамках цього проекту ми організували для наших юніорів пізнавальний квест, який в ігровій формі надає дітям базові знання про фінанси та фінансові операції, - говорить директор Південно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Браніцький. - Для нас дуже важливо формувати у підростаючого покоління правильну парадигму користування грошима та банківськими послугами”.

 

    “Гарне свято влаштували банкіри,  яке надовго залишиться в пам’яті  дітей. -  ділиться враженнями класний керівник 6-А класу Лілія Олійник. - Позитивні емоції від побаченого та почутого відображено у їх очах. Сподіваюсь, що для школярів банк і надалі буде проводити подібні заходи”.

 

    “Наші юніори сьогодні справилися із усіма завданнями на відмінно, - підводить підсумки квесту керівник напрямку “ЮніорБанк” Південно-Західного регіонального управління ПриватБанку Інна Марозова, - і ключ який, отримали діти відкрив їм валізу із забутою купюрою, яка примножилася у пачки грошей.”

 

    На Хмельниччині сьогодні близько 25 тисяч школярів власники юніор карт, які дозволяють повноцінно користуються банківськими послугами. Через освітню програму Бізнес-школи за 5 років отримали знання з фінансової грамотності більше 500 учнів. Додаткову інформацію про “ЮніорБанк” можна отримати на сайті juniorbank.com.ua

теги: приватбанк, юніорбанк

30 Січня 2015, 19:10:39 1376 0



Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо