emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт


Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Пресслужба ПриватБанку


БЛОГ (ДОПИСИ)

 

ПриватБанк і Poster запустили першу в Україні хмарну касу для кафе, магазинів, ресторанів з можливістю приймати банківські картки

Традиційне касове обладнання для ресторанів і магазинів дороге та громіздке, а впровадження триває місяці. У сучасних ринкових умовах це просто неприйнятно. Адже найчастіше, особливо в невеликих закладах, важлива кожна гривня, кожна секунда. Не можна ставити величезний касовий апарат між продавцем і клієнтом, змушуючи офіціантів носитися між системою автоматизації та покупцем. А якщо говорити про затишні кав’ярні або вуличну їжу, де на рахунку кожен сантиметр простору, то традиційні рішення явно не сприяють продажам. Усі ці проблеми вирішує хмарна система автоматизації кафе та ресторанів Poster. «Poster допомагає знизити витрати, що пов’язані з крадіжками, зникненням товарів та інгредієнтів. Допомагає збільшити ефективність персоналу, якому більше не потрібно метушитися між кухнею та клієнтом. Офіціант може приймати замовлення на планшеті, відправляти його на кухню та відразу підходити до наступного гостя. Детальна аналітика та звіти допомагають швидко ухвалювати точні й правильні рішення. Це підвищує маржинальність бізнесу, знижуючи навантаження на персонал та власника закладу. У працівників закладу з’являється більше часу, щоб зосередитися на продажах, а у власника – щоб масштабувати та розвивати свій бізнес, а не грузнути в операційній діяльності, – говорить один із засновників Олександр Рижков. – В Україні система Poster – єдина, що друкує фіскальні чеки з iPad або Android». До сьогоднішнього дня в системи було одне вразливе місце – приймання платіжних карток. Раніше потрібно було орендувати в банку дорогий і громіздкий POS-термінал, що суперечило всій ідеї простоти використання Poster. Учора компанія Poster спільно з Центром електронного бізнесу ПриватБанку інтегрувала підтримку мобільних терміналів iPay у свій додаток. Тепер досить підключити мініатюрний термінал до планшета – і в руках офіціанта опиниться повноцінний касовий апарат із терміналом для приймання карток. Для власників банківських карток оплата через міні-термінал нічим не відрізняється від проведення платежів через звичайні термінали. За бажання клієнта чек може бути надіслано на електронну пошту власника картки або через SMS на мобільний телефон. «В Україні у сфері малого бізнесу, торгівлі та послуг працює понад 100 тисяч наших мобільних терміналів iPay, це половина вiд кiлькостi звичайних POS-терміналів на касах торгових точок, – говорить Заступник Голови Правління ПриватБанку Олександр Вітязь. – Завдяки інтеграції мобільних терміналів iPay у Poster обслуговування в ресторанах стане зручнішим як для клієнта, так і для продавця».

теги: приватбанк, нові технології

27 Квітня 2015, 13:31:15 1064 0



Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.62
39.65
42.2
42.22

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо