emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт


Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Дмитро Міщук


БЛОГ (ДОПИСИ)

Про автора Бути кращим

Представники «Фронту Змін» виконують замовлення Банкової по знищенню партії «Батьківщина»

Після виходу із Батьківщини «тушок», які потрапили до парламенту за квотою «Фронту Змін» в парламенті повинна бути створена фракція Юлії Тимошенко. "БЮТівці" (саме "БЮТівці", які пройшли перевірку не одними виборами) мають дистанціюватися від бізнесменів Арсенія Яценюка і зберегти чесне ім’я партії Тимошенко "Батькіщина". Я буду першим, хто увійде у таку фракцію.

Сьогодні нищиться і дискредитується «Батьківщина». Сьогодні з'явилося ще дві тушки-фронтовика. Загалом їх уже 8. Сьогодні 12 обласних організацій «Батьківщини» написали лист Тимошенко про те, що йде рейдерське захоплення партії. Під листом поставили свої підписи і діючі депутати-бютівці.

«Фронт Змін» використав «Батьківщину», щоб зайти до парламенту. Сьогодні вони готові продаватися, ставати тушками, здійснювати рейдерське захоплення партії, робити все для того, щоб забезпечити собі комфортне і безтурботне майбутнє.

Точка зору та думки Юлії Тимошенко повністю ігноруються Арсенієм Яценюком та керівництвом «Батьківщини». Вони тільки прикриваються її іменем і не звертають жодної уваги на її поради.

Наприклад, Юлія Тимошенко закликала зупинити акцію «Вставай Україно"», яка не принесла жодних результатів, але ніхто на це не звернув уваги. Навпаки, запланували ще десяток поїздок по містах України для власного само піару. Більше того, Арсеній Яценюк заявив, що Юлія Тимошенко підтримала продовження акції, посилаючись на якийсь міфічний лист.

Представники «Фронту Змін» виконують замовлення Банкової по знищенню партії «Батьківщина», завдаючи удару по всій об’єднаній опозиції. Вони називають себе опозиціонерами та роблять гучні заяви. З іншого боку демонстративно не голосують за декриміналізацію статей за якими була засуджена Юлія Тимошенко та свідомо провалюють опозиційні законопроекти. Їх більше турбує власний бізнес та власний комфорт.

Питання навіть не стоїть про відставку голови фракції. Єдине, що врятує добре імя партії «Батьківщина» та її справжніх представників – це створення нової фракції, лідером якої буде Юлія Тимошенко і яка буде боротися з владою, а не прикриваючись опозиційністю, примножувати свої бізнеси і торгувати принципами.

Для більшості депутатів «Батьківщини» єдиний вихід зберегти своє імя, довести виборцям, що вони йшли у Верховну Раду боротися з владою і за звільнення Юлії Тимошенко.
 
Народний депутат України, лідер партії "Справедливість"  Сергій Міщенко

теги: міщенко

7 Червня 2013, 19:05:10 1017 0



Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 16.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.02
42.03

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо