emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт


Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Дорожній контроль Хмельницький


БЛОГ (ДОПИСИ)

Про автора ДАІшний контроль

Головний міліціонер Чемеровецького району підозрюється у скоєнні ДТП

9 Липня 2009 Михайло ЖИЛА.
 

Прокуратура порушила кримінальну справу по факту, тож нині правоохоронець виступає як свідок
Ранок 24 червня для родини Гадз нічим не відрізнявся від інших. 18-річний Сергій збирався на роботу. Хлопець працював у Чемерівцях, що у п’ятнадцяти кілометрах від села Вівся, де мешкала родина. Мати зладнала синові обід. До райцентру Сергій поїхав на скутері. 
– Я ж його змалечку виростила, – втираючи сльози розповідає бабуся Галина. – Коли того ранку їхав, я кажу: «Щасливо, Сергій». Ні в кого не було жодних поганих передчуттів. Щоправда, за день до цього ми сапали на городі. Тут, звідки не візьмися, над нами стали кружляти кілька десятків лелек. І зникли так само раптово. Ми не бачили, звідки вони взялися, і куди полетіли. 
Трагічну звістку родині Гадз повідомили того ж вечора. На місце виїхав старший брат Сергія Руслан. До тіла його не пустили. 
«Добра була дитина, спокійна, – розповідає сусідка родини Гадз Марія Баландюк. – В Чемерівцях робив верхи до криниць. Є такі, що п’ють, б’ються. А він не такий. Навіть коли увечері і вип’є пива, то зранку на мопед не сідає. Йде на автобус. Що тут на похоронах робилося! Все село зійшлося. Сусіди криком кричали».
Сергій Гадз навчався в училищі, що в сусідньому селі Кутківці. Після закінчення мав отримати диплом бухгалтера-комп’ютерника. Вдень працював, а ввечері готувався до іспитів. Якби не ця трагічна подія, наступного ранку Сергій мав здавати останній екзамен, після чого отримав би диплом. 
«Дивіться, – каже бабуся Галина, тримаючи у руках Сергіїв зошит. – Добре вчився. Мав десять, одинадцять та дванадцять балів зі всіх предметів. Працював. За свої гроші купив мопед, дрель, болгарку, відеомагнітофон. Аби полагодити паркан, купив залізну сітку. Казав мені: «Бабцю, не переживай, літо велике, все встигнемо зробити». 
«Добрим був сином, – каже мати Сергія, – слухняним. Вибачте, мені важко про це розповідати».

Дорожньо-транспортна пригода сталася між селами Теремківці та Свіршківці на Чемеровеччині. Як повідомили у обласному ДАІ, 24 червня близько восьмої години вечора водій автомобіля «Фольксваген-Пасат» рухався у бік села Вівся. У тому ж таки напрямку їхав і водій скутера. За попередніми даними, водій скутера з невідомих причин різко звернув ліворуч, і в результаті зіткнувся з іномаркою, котра саме його обганяла. У результаті трагедії, водій скутера загинув на місці.
Подібну історію розповідають і працівники Чемеровецького районного відділу міліції, котрі, з певних причин, не бажають, аби вказували їхні прізвища. Щоправда, підтвердити або спростувати цю інформацію водій «Фольксвагена-Пасата» Роман Поворозник відмовився.

«Без вказівки вищого начальства я нічого коментувати не буду», – каже Роман Поворозник.
Справа в тому, що 31-річний Роман Поворозник обій-мав посаду заступника начальника Городоцького відділу міліції. Усього за чотири дні до ДТП його підвищили до виконуючого обов’язки головного міліціонера Чемеровецького району.
«Чемеровецькою районною прокуратурою по факту скоєння дорожньо-транспортної пригоди порушена кримінальна справа за статтею 286 ч. 2, – розповідає прокурор Чемеровецького району Володимир Гурня. – Потрібно провести усі необхідні експертизи, котрі покажуть повну картину того, що трапилося. Нині водій «Фольксвагену» у справі проходить як свідок». 
За статтею 286 ч. 2 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілому) покарання передбачає позбавленням волі на термін від трьох до восьми років. 
Останні кілька років горе вже тричі переступало поріг родини Гадз. Три роки тому помер дідусь Сергія, а рік тому пішов з життя його батько. 
«Я на цвинтарі біля чоловіка залишила собі місце, – крізь сльози каже бабця Галина. – А, бачите, як вийшло. Там поховали Сергія». 
На подвір’ї родини Гадз у буді постійно скавчить песеня. За місяць до трагедії щенятко Сергієві подарував його приятель. Хлопець назвав собача Мухою, і постійно за ним доглядав. Мала тварина ніби розуміє, що господар уже не повернеться.
9 Липня 2009
Михайло ЖИЛА.
 

теги: водіїв

3 Лютого 2011, 22:15:12 7192 0



Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.57
39.59
42.32
42.33

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо