emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт


Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Пресслужба ПриватБанку


БЛОГ (ДОПИСИ)

 

У новорічні свята ПриватБанк буде працювати онлайн без вихідних

У період новорічних і різдвяних свят ПриватБанк буде обслуговувати клієнтів цілодобово, без вихідних та перерв. Як повідомили в банку, платежі корпоративних клієнтів між рахунками ПриватБанку і платежі приватних осіб будуть здійснюватися в режимі онлайн протягом всіх свят. Крім того, без вихідних будуть працювати термінали самообслуговування, банкомати і чергові відділення банку.

 

“У передсвятковий період і в новому році наші клієнти можуть присвятити набагато більше свого вільного часу рідним, друзям і близьким, - говорить Голова Правління Приватбанку Олександр Дубілет. - Ви можете не турбуватися про своєчасне погашення кредиту, зарахування коштів для видачі заробітної плати, перерахування платежів партнерам - наш банк дійсно працює цілодобово, обслуговування через Інтернет і мережа самообслуговування дозволяє здійснювати платежі в зручний для Вас час. Бізнес повинен працювати в режимі 24х7х365".

 

Без свят, перерв і вихідних працює Інтернет-банк Приват24 і мобільні додатки ПриватБанку, через які можна оплатити будь-який рахунок, купити квиток на транспорт, отримати і відправити переказ, поповнити депозитний рахунок та вчинити інші послуги. Скористатися найпопулярнішими послугами та сервісами (перекази, платежі, погашення кредитів та інше) можна через банкомати і термінали ПриватБанку, адреси яких можна дізнатись на сайті.

 

Також в Приватбанку повідомили, що в передноворічний період банк переходить на спеціальний графік інкасації банкоматів та терміналів самообслуговування, щоб забезпечити безперебійний доступ до готівки для клієнтів всіх українських банків.

теги: приватбанк, розклад роботи

26 Грудня 2013, 15:34:04 1455 0



Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо