emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт


Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Дорожній контроль Хмельницький


БЛОГ (ДОПИСИ)

Про автора ДАІшний контроль

Затримано збирача грошей з керівництва обласного УДАІ, за подальше перебування на посадах.

В Житомирі затримано 51-річного місцевого жителя, який, назвавшись помічником Голови антикорупційного комітету Верховної Ради України, пропонував кільком представникам керівництва обласного Управління ДАІ за відповідну суму «вирішити питання» їх подальшого перебування на посадах. «Ціна питання» теж була озвучена – 30 тисяч доларів США з кожного міліціонера.
Про такі пропозиції правоохоронці повідомили колег з Відділу внутрішньої безпеки УМВС України в Житомирській області. Під час наступного «візиту» оперативники ВВБ разом з колегами з обласного УБОЗу затримали громадянина із незаперечними доказами його протиправної діяльності в руках – двома пачками позначених купюр іноземної валюти.
Крім того, при огляді в нього було вилучено кілька посвідчень, термін дії яких закінчився. Серед них – посвідчення члена однієї з громадських організацій, а також депутата Житомирської обласної ради та помічника-консультанта одного з народних депутатів України.
За словами шахрая, гроші, отримані від житомирських ДАІшників, будуть безпосередньо передані першому заступникові Міністра внутрішніх справ.
Коментуючи цю ситуацію, перший заступник Міністра внутрішніх справ України генерал-лейтенант міліції Сергій Попков зазначив, що «кожен з аферистів, який наважиться діяти таким чином, опиниться в тому ж місці, що і затриманий».
Матеріали за даним фактом були направлені до прокуратури Житомирської області для прийняття рішення. Обласною прокуратурою стосовно затриманого громадянина порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч.2 ст.15, ч.3 ст.190 Кримінального кодексу України (замах на злочин; шахрайство, вчинене у великих розмірах), за що передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років, повідомив ДЗГ МВС України.

http://mair.in.ua/news/show/id/8739

теги: dai, дорожній

18 Березня 2011, 22:58:37 2213 0



Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.63
39.69
42.51
42.56

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо