Гаряча тема:
- Війна
Гурман
Маначинські лежні
крупи та страви з борошна, овочеві страви
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2563
Лежні вважають старовинною українською стравою, яка побутувала переважно на Поділлі.
крупи та страви з борошна, овочеві страви
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2563
Лежні вважають старовинною українською стравою, яка побутувала переважно на Поділлі.
Розрепанці з маштаркою
овочеві страви, солона випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2419
Розрепанці, тобто пиріжки з картопляного тіста, були традиційною стравою ще з давніх часів.
овочеві страви, солона випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2419
Розрепанці, тобто пиріжки з картопляного тіста, були традиційною стравою ще з давніх часів.
Зіньківська чорна ковбаса
м`ясо та субпродукти
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2555
Цій унікальній страві — сотні років, але скільки точно, не знає ніхто.
м`ясо та субпродукти
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2555
Цій унікальній страві — сотні років, але скільки точно, не знає ніхто.
Паска на Великдень: добірка вишуканих рецептів випічки
солодка випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2630
Хто сказав, що з рецептом великоднього хліба не можна експериментувати? Пропонуємо здобні, ароматні, незвичні пасочки до вашого святкового столу.
солодка випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2630
Хто сказав, що з рецептом великоднього хліба не можна експериментувати? Пропонуємо здобні, ароматні, незвичні пасочки до вашого святкового столу.
Шоколадний млинцевий торт з вершково-сирним кремом
оладки млинці та сирники, рецепти від читачів
Марина Клімова 20026
Неймовірно смачний млинцевий тортик, який тане у роті та припаде до смаку всім ласунам.
оладки млинці та сирники, рецепти від читачів
Марина Клімова 20026
Неймовірно смачний млинцевий тортик, який тане у роті та припаде до смаку всім ласунам.
Бабусині оладки
оладки млинці та сирники, рецепти від читачів
Оля 6137
Такий смаколик дуже подобається моєму маленькому сину.
оладки млинці та сирники, рецепти від читачів
Оля 6137
Такий смаколик дуже подобається моєму маленькому сину.
Гострі курячі сердечка по-мексиканськи
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Роксана Галушка 4757
Це дуже смачна й оригінальна закусочна страва, яку можна подавати в поєднанні з різними напоями.
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Роксана Галушка 4757
Це дуже смачна й оригінальна закусочна страва, яку можна подавати в поєднанні з різними напоями.
Свеля (sveler) - пухкі норвежські млинці
оладки млинці та сирники, рецепти від читачів
Крістіна 4732
Традиційний смаколик, кий подавали на паромі, тому млинці ще мають назву "паромні"
оладки млинці та сирники, рецепти від читачів
Крістіна 4732
Традиційний смаколик, кий подавали на паромі, тому млинці ще мають назву "паромні"
Пісні коржі з капустою від учасника "МайстерШеф" кухаря-аматора Олександра Максимова
пісні страви, рецепт від шеф-кухаря
Дуже актуальна страва не лише під час посту
пісні страви, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА
9099
Дуже актуальна страва не лише під час посту
Швидка баклажанна ікра на сковорідці від телеведучої Ірини Юсупової
закуски, овочеві страви, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 6063
Ведуча програм «Подробиці», «Ранок» та рубрики «Нашъ Кiевъ» поділилася з «Гурманом» своєю улюбленою стравою з баклажанів.
закуски, овочеві страви, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 6063
Ведуча програм «Подробиці», «Ранок» та рубрики «Нашъ Кiевъ» поділилася з «Гурманом» своєю улюбленою стравою з баклажанів.
Які спеції і прянощі додавати до консервації?
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5538
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5538
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
Як швидко почистити молоду картоплю, щоб не забруднити руки?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4432
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4432
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються
Поділля на смак: презентували гастрокаталог культурно-туристичного маршруту Camino Podolico
Ірина ОЛІЙНИК 881
Серед гастрономічних цікавинок – білий борщ, який готують у Маліївцях, зіньківські хліб та ковбаса, коровай з Великого Олександрова та інші давні страви Поділля.
Ірина ОЛІЙНИК 881
Серед гастрономічних цікавинок – білий борщ, який готують у Маліївцях, зіньківські хліб та ковбаса, коровай з Великого Олександрова та інші давні страви Поділля.
Рецепти трьох старовинних страв Поділля увійшли в топ-кращих «Фуд-гіда Україною»
Даша ПАСТЕРНАК 7063
Зіньківська ковбаса, розрепанці, лежні опинилися серед кращих українських рецептів.
Даша ПАСТЕРНАК 7063
Зіньківська ковбаса, розрепанці, лежні опинилися серед кращих українських рецептів.