emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
Маначинські лежні
крупи та страви з борошна, овочеві страви
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2563
Лежні вважають старовинною українською стравою, яка побутувала переважно на Поділлі.
Розрепанці з маштаркою
овочеві страви, солона випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2419
Розрепанці, тобто пиріжки з картопляного тіста, були традиційною стравою ще з давніх часів.
Зіньківська чорна ковбаса
м`ясо та субпродукти
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2555
Цій унікальній страві — сотні років, але скільки точно, не знає ніхто.
Паска на Великдень: добірка вишуканих рецептів випічки
солодка випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2630
Хто сказав, що з рецептом великоднього хліба не можна експериментувати? Пропонуємо здобні, ароматні, незвичні пасочки до вашого святкового столу.
Неймовірно смачний млинцевий тортик, який тане у роті та припаде до смаку всім ласунам.
Шоколадний млинцевий торт з вершково-сирним кремом
оладки млинці та сирники, рецепти від читачів
Марина Клімова 20026
Неймовірно смачний млинцевий тортик, який тане у роті та припаде до смаку всім ласунам.
Такий смаколик дуже подобається моєму маленькому сину.
Бабусині оладки
оладки млинці та сирники, рецепти від читачів
Оля 6137
Такий смаколик дуже подобається моєму маленькому сину.
Це дуже смачна й оригінальна закусочна страва, яку можна подавати в поєднанні з різними напоями.
Гострі курячі сердечка по-мексиканськи
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Роксана Галушка 4757
Це дуже смачна й оригінальна закусочна страва, яку можна подавати в поєднанні з різними напоями.
Традиційний смаколик, кий подавали на паромі, тому млинці ще мають назву
Свеля (sveler) - пухкі норвежські млинці
оладки млинці та сирники, рецепти від читачів
Крістіна 4732
Традиційний смаколик, кий подавали на паромі, тому млинці ще мають назву "паромні"
Швидка баклажанна ікра на сковорідці від телеведучої Ірини Юсупової
закуски, овочеві страви, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 6063
Ведуча програм «Подробиці», «Ранок» та рубрики «Нашъ Кiевъ» поділилася з «Гурманом» своєю улюбленою стравою з баклажанів.
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
Які спеції і прянощі додавати до консервації?
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5538
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються
Як швидко почистити молоду картоплю, щоб не забруднити руки?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4432
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються

Гастро новини

Серед гастрономічних цікавинок – білий борщ, який готують у Маліївцях, зіньківські хліб та ковбаса, коровай з Великого Олександрова та інші давні страви Поділля.
Поділля на смак: презентували гастрокаталог культурно-туристичного маршруту Camino Podolico

Ірина ОЛІЙНИК 881
Серед гастрономічних цікавинок – білий борщ, який готують у Маліївцях, зіньківські хліб та ковбаса, коровай з Великого Олександрова та інші давні страви Поділля.
Зіньківська ковбаса, розрепанці, лежні опинилися серед кращих українських рецептів.
Рецепти трьох старовинних страв Поділля увійшли в топ-кращих «Фуд-гіда Україною»

Даша ПАСТЕРНАК 7063
Зіньківська ковбаса, розрепанці, лежні опинилися серед кращих українських рецептів.
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо