ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Млинці-роли «Ідеальне тріо»

31 Липня 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 9146

Фото: автора

Різноманітність кольорів, смаків та структури... І все це про один млинчик, проте потрійний. Як на мене, тісто дуже вдале. Також сподобався смак, а мій синуля був у захваті від зовнішнього вигляду.

Інгредієнти:

Для млинців: 500 мл теплого молока, 250 мл мінеральної води, 250 г борошна, 3 яйця, 2 ст. л. цукру, 3 ст. л. олії, 1 ч. л. соди, оцет за смаком.

Для сирної начинки: 500 г сиру, жовток, родзинки, ванілін, 4 ст. л. цукру.

Для вишневої начинки: заморожена вишня без кісточок за смаком (у мене черешня), кориця та цукор за смаком.

Для макової начинки: запарений та розтертий мак з цукром (у мене готова макова начинка з цукатами та родзинками).

Приготування:

Борошно просіяти. Яйця збити з цукром. Соду погасити оцтом і додати до яєць. По черзі і потроху додавати борошно і молоко. Коли все борошно з'єднається з яйцями, влити молоко, трохи солі, олію і добре перемішати. Наприкінці влити мінеральну воду. Перемішати і залишити тісто на 10 хвилин, щоб відпочило.

Розігріти млинцеву сковорідку і змастити її шматочком сала або олією. Смажити млинці з обох боків.

Збити сир, цукор, жовток і ванілін. Додати запарені й обсушені родзинки, перемішати.

Розморожену вишню (черешню) з’єднати з цукром, варити на повільному вогні до загустіння. Наприкінці додати трохи меленої кориці. Зняти з вогню, відкинути на сито й охолодити.

Начинити млинці трьома видами начинок — сирною, маковою та фруктовою. Потім на один млинчик викласти три начинені млинці та загорнути один грубий рулет. Перед подачею нарізати його у вигляді ролів, декорувати збитими вершками (або білками) та полити шоколадним соусом.


 

оладки млинці та сирники, сир, вишня, мак

Коментарі:

  Так  Ні, дякую