ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Салат з куркою і яблуком

19 Жовтня 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 5750

Фото: автора

Соковитий, легкий і дуже ніжний. Його куштуєш і насолоджуєшся!

Яблука дуже добре поєднуються із курятиною, а тонка нотка часнику й орегано взагалі додає салату вишуканість. Пекінську капусту можна замінити листям салату, а адигейський сир — бринзою чи фетою. Так страва буде трішки гострішою та пікантнішою.

Інгредієнти:
300 г курятини, 200 г пекінської капусти, 1 солодка червона перчина, 2 яблука,
200 г адигейського сиру.
Заправка: зубок часнику, перець чорний мелений, 2-3 ст. л. оливкової олії, 2 ч. л. французької гірчиці в зернах, 1 ст. л. лимонного соку, 1 ч. л. меду, орегано.

Приготування:
Курятину відварити (у мене м’ясо з гомілок, щоб зменшити калорійність страви можна використовувати курячу грудку) й нарізати довільними шматочками.

Яблука почистити від шкірки й серцевини, порізати кубиками й скропити лимонним соком, щоб не потемніли.


Пекінську капусту тонко посікти.


Перець почистити від насіння і тонко нарізати соломкою.


Адигейський сир — також соломкою.


Все скласти в миску і полити заправкою. Для заправки: як слід змішати всі інгредієнти й залишити на декілька хвилин.

 

салати, адигейський сир, яблука, курятина, болгарський перець, салати без майонезу

Коментарі:

  Так  Ні, дякую