clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

19 Жовтня 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА 1530

Салат з куркою і яблуком


Фото: автора

Соковитий, легкий і дуже ніжний. Його куштуєш і насолоджуєшся!

Яблука дуже добре поєднуються із курятиною, а тонка нотка часнику й орегано взагалі додає салату вишуканість. Пекінську капусту можна замінити листям салату, а адигейський сир — бринзою чи фетою. Так страва буде трішки гострішою та пікантнішою.

Інгредієнти:
300 г курятини, 200 г пекінської капусти, 1 солодка червона перчина, 2 яблука,
200 г адигейського сиру.
Заправка: зубок часнику, перець чорний мелений, 2-3 ст. л. оливкової олії, 2 ч. л. французької гірчиці в зернах, 1 ст. л. лимонного соку, 1 ч. л. меду, орегано.

Приготування:
Курятину відварити (у мене м’ясо з гомілок, щоб зменшити калорійність страви можна використовувати курячу грудку) й нарізати довільними шматочками.

Яблука почистити від шкірки й серцевини, порізати кубиками й скропити лимонним соком, щоб не потемніли.


Пекінську капусту тонко посікти.


Перець почистити від насіння і тонко нарізати соломкою.


Адигейський сир — також соломкою.


Все скласти в миску і полити заправкою. Для заправки: як слід змішати всі інгредієнти й залишити на декілька хвилин.

 

салати, адигейський сир, яблука, курятина, болгарський перець, салати без майонезу

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Бурякова «ікра» — смачна вітамінна закуска чи салатик на щодень
закуски, салати, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 766
Цей рецептик згодиться тоді, коли вінегрет та простий класичний салат із буряка вже порядком набридли.
Багатошаровий салат з ківі та корейською морквою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 674
Ніжний і злегка пікантний. А завдяки тому, що в салаті багато соковитих інгредієнтів, майонезу використовується мінімум.
Закуска «Цахтоні» — м’ясний салат, який дуже поширений у кавказькій кухні
закуски, салати, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2701
На чорноморському узбережжі Кавказу це традиційна обов’язкова страва на святковому столі, як у нас олів'є та шуба.
Теплий салат «Гарона» від шеф-кухаря Олени Ващенко
салати, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА 1757
Незвичний, цікавий і дуже свіжий салатик.
Показати ще
Коментарів - 0: