clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

25 Жовтня 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА 878

Салат із консервованої горбуші з грибами


Фото: автора

Горбуша – фаворит серед рибних консервів. Саме її багато кулінарів обирають, якщо хочуть приготувати салатик із консервованою рибкою.

Найпопулярніша страва з горбушею – це стара-добра «Мімоза». Вона вже давно стала класикою. Ми ж розглянемо інший варіант салату із цією рибкою, не менш апетитний і смачний. До речі, ви можете використовувати будь-яку консерву в олії, і навіть тунець у власному соку.


Інгредієнти:
Банка консервованої горбуші (200 г), 3 варених яйця, 2 цибулини, 2 морквини, склянка маринованих шампіньйонів, майонез (бажано домашній), олія для обсмажування цибулі та моркви, 2 зубки часнику.

Приготування:
Горбушу розім'яти виделкою або ложкою. Моркву почистити та натерти на тертці, цибулю — нарізати кубиками. Спасерувати овочі на олії, посолити, поперчити. Гриби подрібнити довільно. Варені білки яєць натерти на крупній тертці й змішати з вичавленим часником. Викладати салат шарами, просочуючи кожен домашнім майонезом.

Шари: горбуша консервована, цибуля та морква, обсмажені на олії гриби, білки яєць із часником, жовтки.

Верхній шар прикрасити вареною морквою, яйцями, зеленню та свіжим чи маринованим огірком.


 

риба та морепродукти, салати, гриби, горбуша

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат із корейською морквою та курятиною від шеф-кухаря кафе «Кінто» Олексія Випірайленко
салати, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА 724
Корейська морква чудово поєднується з курятиною, грибами й огірками.
Теплий салат «Гарона» від шеф-кухаря Олени Ващенко
салати, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА 1767
Незвичний, цікавий і дуже свіжий салатик.
Салат із кореня селери, яблука, моркви і волоських горіхів
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2188
Проста, смачна, низькокалорійна і дуже корисна страва.
Багатошаровий салат з ківі та корейською морквою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 687
Ніжний і злегка пікантний. А завдяки тому, що в салаті багато соковитих інгредієнтів, майонезу використовується мінімум.
Показати ще
Коментарів - 0: