Гаряча тема:
- Війна
Пропоную вам один із варіантів приготування філе, коли сухо й прісно не буде точно. Навіть наступного дня. Поєднання копченого сиру, соковитого перцю, пекучого часничку й солодкої кукурудзяної скоринки дає таку симфонію смаку, що навіть затяті вередуни мовчать і жують. Усередині «вертуни» неодмінно виходять дуже соковитими й ніжними.
Інгредієнти:
4 шт. курячого філе, 1-2 солодкі болгарські перчини, 200 г ковбасного сиру, 2 яйця, спеції за смаком (сіль, перець, карі), зелень, жменька борошна для панірування, 100 г (невеличка коробочка) солодких кукурудзяних пластівців.
Приготування:
Філе помити, розрізати повздовж на 3-4 частини, кожну відбити через харчову плівку молотком для відбивних. Замаринувати м’ясо у спеціях та солі й залишити маринуватися на 10-15 хвилин.
Ковбасний сир та перець нарізати тонкими смужками.
На відбите філе викласти сир і перець. Загорнути у вигляді маленьких рулетів (не бійтеся, вертуни не розвернуться! Вже на стадії обмакування в борошно вони будуть щільно «упаковані». Навіть якщо філе розірване в деяких місцях, сміливо ці огріхи загортайте).
Яйця збити. Кукурудзяні пластівці просто в пакетику покришити руками (якщо подрібнити сильно, вийде борошно, а якщо недостатньо — тоді вертуни швидко підгоратимуть).
Запанірувати вертуни в борошні.
Потім — занурити у яєчний кляр.
Наприкінці обкачати в кукурудзяних пластівцях.
Смажити на невеликому вогні з обох боків до рум’яної скоринки.
Подавати, прикрасивши смужками болгарського перцю та зеленню петрушки.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: