clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

9 Листопада 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА 1274

Кролик в молоці


Фото: автора

Найпростіший спосіб приготувати ніжне та дієтичне м’ясо кролика. Така страва подобається абсолютно всім, навіть тим, хто крольчатину не вживає.

Кролика готую часто. Рецептів використовую багато. Це і в пиві, і в сметані, і в йогурті, і з помідорами, і в духовці, і на грилі. Але щоб у молоці... Чесно скажу, що цей рецепт тепер мій улюблений. Крольчатина стає дуже ніжною та абсолютно не сухою.

Інгредієнти:
Тушка кролика, молоко, сіль, суміш перців, лавровий листок, мускатний горіх, цибулина, декілька кружалець лимону.

Приготування:
Кролика порубати на шматки середньої величини, замаринувати в спеціях, солі та лимоні.

Можна злегка обсмажити (але не обов'язково!). Скласти в латку або гусятницю, посолити, залити молоком, присмачити мускатним горіхом і, не накриваючи кришкою, поставити тушкуватися в духовку на 2-2,5 години. Іноді слід перевертати шматки й поливати їх соком. За 30-40 хвилин до готовності, поперчити, додати лавровий листок і нарізану та спасеровану цибулю.

Накрити кришкою й тушкувати до готовності. Подавати з французькою гірчицею в зернах.


 

м`ясо та субпродукти, кролик, молоко

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Тушкована капуста з фаршем і апельсинами
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 1847
Апельсини надають страві аромат і легку кислинку.
Котлети з грибною начинкою, запечені під сметанним соусом
м`ясо та субпродукти, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 2847
Мега-смачна страва, яка підходить до будь-якого гарніру.
Закуска «Цахтоні» — м’ясний салат, який дуже поширений у кавказькій кухні
закуски, салати, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2700
На чорноморському узбережжі Кавказу це традиційна обов’язкова страва на святковому столі, як у нас олів'є та шуба.
Гульчехра – ніжна курочка по-узбецьки, приготовлена в сметані й молоці
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 591
Страва виходить неймовірно смачною, а соус з'їдається до останньої крапельки.
Показати ще
Коментарів - 0: