Гаряча тема:
- Війна
Хоча морепродукти нині для нас є розкішшю, час від часу можна потішити себе цим нереально смачним продуктом. Я – фанат усіх морських гадів і ладна пожертвувати величезним куснем м’яса на користь малесенької жменьки креветок. До речі, для заправки можна використовувати як домашній майонез, так і легку заправку з оливкової олії, винного білого оцту, перцю, солі, цукру та французької гірчиці.
Інгредієнти:
Половина головки пекінської капусти, маленький гранат, половина банки консервованих ананасів, 350 г варених креветок, 2 варених кальмари, 250 г мідій, сіль, перець, домашній майонез.
Приготування:
Нашаткувати пекінську капусту. Почистити гранат.
Кальмари відварити, почистити (не переварити, будуть «резинові»!) й нарізати кільцями, креветки почистити (не подрібнювати), мідії розморозити й перебрати.
З ананасів злити сік, нарізати дрібними кубиками. Змішати всі інгредієнти.
Додати майонез, трохи посолити та поперчити й перемішати. Прикрасити салат зернами граната.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: