clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

29 Січня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 630

Угорський квасоляний суп на копчених реберцях із галушками


Фото: автора

Такий супчик не відноситься до високої вишуканої кухні, але він по-домашньому дуже смачний, ситний та апетитний.

За допомогою цієї першої страви ви можете урізноманітнити своє повсякденне меню. До речі, замість квасолі можна використовувати горох або сочевицю. Суп із цими бобовими вийде зовсім іншим на смак, але теж дуже цікавим.

Інгредієнти:
500 г картоплі, 300 г копчених свинячих реберець, 2 морквини, 300 г квасолі, лавровий листок, орегано, сіль, перець чорний, 2 зубки часнику, цибулина.
Для галушок: 150-200 г борошна, 2 яйця.


Приготування:
Замочити попередньо квасолю на дві години або на ніч. Відварити реберця до готовності, покласти квасолю, варити приблизно 1,5 години. Додати нарізану кубиками картоплю. Посолити, поперчити і додати лавровий листок.
Приготувати галушки: в мисочку з борошном додати два яйця, сіль. Вимісити тісто крутої однорідної консистенції. Відщипувати руками галушки й кидати їх у киплячий супчик. На сковорідці на олії спасерувати подрібнені цибулю та моркву до золотавого кольору, додати дрібно нарізаний часник, перемішати й одразу ж зняти з вогню, щоб часник не пересмажився. Усе з'єднати з супом.
Варити ще 5 хвилин. Скуштувати на сіль-перець, якщо є необхідність: посолити і поперчити. При подачі посипати суп зеленню.


 

перші страви, суп з галушками копчені реберця, свинина, угорська кухня, супи

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Суп із зеленого горошку з часниково-сирними рулетиками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 660
Дуже незвичайна, але напрочуд смачна перша страва.
Класична окрошка з курячою грудкою на білому квасі
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 517
Традиційний старовинний рецепт+головні секрети приготування.
Вершковий суп із баклажанами та грибами
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 568
Досить незвичайне поєднання продуктів, але виходить дуже смачно!
Суп на реберцях із сирними галушками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 2930
Хто сказав, що суп — це одноманітність та буденність? Якщо трішки пофантазувати, то можна зі звичайної першої страви зробити а-ля ресторанну!
Показати ще
Коментарів - 0: