clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

12 Лютого 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 724

Запечені пікантні реберця «Для коханого»


Рецерця готувати дуже просто, але смак у них просто неймовірний! Фото: автора

Готуються елементарно, а виходить щось неймовірно смачне!

Це найулюбленіша страва мого чоловіка, він готовий їсти її постійно (саме тому я так і назвала). Раніше я ніколи не запікала реберця, лише тушкувала та смажила. А коли спробувала цей варіант, то зрозуміла, що відтепер готуватиму їх саме так.

Інгредієнти:
1 кг свинячих ребер.
Для маринаду: 100 г гострого кетчупу, 1,5 ст. л. гострої гірчиці, 1-2 ст. л. меду,
півголовки часнику (вичавити через прес), 150 мл гарячої кип'яченої води, сіль, перець, хмелі-сунелі.

Приготування:
Для маринаду все змішати. Ребра зачистити від жиру (у мене ніжні, молоденькі, із в’єтнамської свинки). Скласти їх в каструлю і залити маринадом.

Залишити при кімнатній температурі 2-3 години (я іноді мариную цілу ніч). Потім викласти всю цю красу на деко, виливши зверху весь маринадом із каструлі.

Запікати при 200ºС 1,5-2 години (я запікала годину, бо мої реберця були надто тонесенькми). Можна накрити зверху фольгою і лише наприкінці зняти її, щоб страва зарум’янилася.


 

м`ясо та субпродукти, свинина, реберця, пікантний маринад, запікання, страви з духовки

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Запіканка з печінки під сиром
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 716
Смак такий ніжний, що страва просто тане у роті!
Бефстроганов – телятина по-строганівськи з грибами та маринованим огірком
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2258
М'ясо виходить м’якеньке, ніжне, а огірочки зі сметаною поєднуються пречудово.
Гульчехра – ніжна курочка по-узбецьки, приготовлена в сметані й молоці
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 592
Страва виходить неймовірно смачною, а соус з'їдається до останньої крапельки.
Закуска «Цахтоні» — м’ясний салат, який дуже поширений у кавказькій кухні
закуски, салати, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2700
На чорноморському узбережжі Кавказу це традиційна обов’язкова страва на святковому столі, як у нас олів'є та шуба.
Показати ще
Коментарів - 0: