clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

25 Лютого 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1031

Варений омлет «Дієтичний», приготований у пакеті


Омлет дуже ніжний, але абсолютно не осідає. Фото: автора

Ніжний і завжди надзвичайно пишний, а ще дуже простий і легкий у виконанні!

А ще така страва піде на користь вашій фігурі, адже у ній багато білка та абсолютно відсутня олія. Для порівняння: варений омлет мстить лише 98 ккал, а смажений на сковорідці – 184 ккал.


Інгредієнти:
На три порції: 6 яєць, півсклянки молока, сіль, перець, зелень.


Приготування:
Збити міксером яйця з сіллю до піни, додати молоко й збити знову.

Поперчити, додати подрібнену зелень. Маса рідка, але пишна.

Два целофанові пакети скласти один в один і вилити масу (можна брати рукав для запікання – він передбачає використання високих температур).

Щільно зав'язати мішечки й занурити в киплячу воду рівно на 30 хвилин (воду бажано поставити кип'ятитися заздалегідь, щоб не чекати її закипання).

Через 30 хвилин омлет обережно вивернути з мішечка на тарілку (він не пристає до поліетилену) та нарізати порційними шматками. Омлет дуже ніжний, але абсолютно не осідає.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: можна додати в омлет ще 50-70 г натертого на дрібній тертці сиру. Будь-якого на ваш смак. Якщо ж ви любите солодкий омлет, то можете додавати цукор.


 

крупи та страви з борошна, порадник, швидкі сніданки, омлет, яйця, омлет у пакеті

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Плов із телятиною, фініками та родзинками
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 1618
Смак рису відтіняється солодкістю фініків і тонкими лимонними нотками.
Бабка з локшини із куркою у соєво-медовому соусі – Різдвяна смакота по-кам’янець-подільськи
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 632
Цю страву можна готувати для дітей і дорослих, доповнювати її усілякими підливами, соусами або начинками.
Показати ще
Коментарів - 0: