clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

27 Лютого 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1048

Ніжні сирники з духовки (без борошна та олії)


Сирники виходять дуже ніжними, пишними й просто тануть у роті. Фото: автора

Швидко, поживно, корисно – це і є девіз цієї сирної страви.

Ці смаколики трохи відрізняються від класичних сирників, які ми звикли готувати на сковорідці. По-перше, вони виходять дуже ніжними, пишними й просто тануть у роті. А по-друге, вони набагато корисніші, оскільки готуються без обсмажування на олії та без борошна. А ще їх дуже зручно готувати – виклали у форму всю партію й поставили в духовку. І не потрібно чатувати біля сковорідки, ніякого вам диму, шкварчання та розбризкування жиру.


Інгредієнти:
200 г нежирного сиру, ванілін, 3 ст. л. цукру, 5 ст. л. сметани, 2 яйця, 3 ст. л. манки, 2 ст. л. м'якого вершкового масла, 1 ч. л. розпушувача, родзинки.


Приготування:
Сир перетерти двічі або збити в блендері. Змішати з цукром, ваніліном і яйцями. Потім додати вершкове масло, манку, сметану й родзинки. Ретельно перемішати до однорідності.

Форми для кексів збризкати водою, присипати манкою (я встелила спеціальними паперовими формочками для кексів).

Викладати сирну масу ложкою.

Поставити в розігріту до 180-200ºС духовку на 20-30 хвилин до зарум'янювання.

Сирники охолодити, обережно дістати з формочок, полити сметаною, йогуртом або розтопленим шоколадом.


 

оладки млинці та сирники, сир, корисні десерти

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

НОВОРІЧНЕ МЕНЮ: Пляцок «Курка в декреті»
торти
Світлана ЯСЬКОВА 1631
Шедевральний тортик, який обов’язково сподобається Вогняному Півню.
«Розумне» тістечко – і тоненький бісквіт, і крем-пудинг в одному десерті
солодка випічка, десерти, рецепти від читачів
Світлана ЯСЬКОВА 2217
Тому, хто ще не зустрічав такого диво-тістечка, поясню чому воно так називається. Всі інгредієнти змішуються, виходить дуже рідке тісто, але в духовці воно «розумним» чином розшаровується на декілька шарів.
Трюфельний торт – справжня мрія шокоголіків
торти
Світлана ЯСЬКОВА 918
Оригінальний, ніжний, кремовий. Цей шоколадний тортик просто тане у роті!
Горіховий чізкейк – по-справжньому «жіночий» десерт
солодка випічка, десерти
Світлана ЯСЬКОВА 686
Неймовірний смаколик! Його не описати словами. Текстура просто чарівна, а смак… кремовий, топлений, карамельний...
Показати ще
Коментарів - 0: