clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

9 Березня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1036

Теплий салат із квасолею, морквою та шампіньйонами


Салатик виходить соковитим та пікантним. Його навіть перемащувати нічим не потрібно Фото: автора

Поживна й швидка в приготуванні страва, багата на білки та вітаміни. Що особливо актуально в піст.

Салатів із квасолею є безліч, сама які лишень не готувала. Чимось всі вони схожі, але все одно кожен по-своєму гарний. «Фішкою» цього салатика є особливе приготування моркви. А наступного дня після настоювання він ще смачніший.

Інгредієнти:
Банка консервованої квасолі (або вареної), 2 морквини, велика цибулина, 200 г шампіньйонів, 2-3 маринованих огірочки, 2-3 зубки часнику, сіль, перець, олія, винний оцет, дрібка цукру, зелень — за бажанням.

Приготування:
Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити на олії до прозорості.

Часник подрібнити та додати до цибулі.

Пасерувати хвилину й додати нарізані скибочками шампіньйони.

Тушкувати до випаровування рідини.

З квасолі зцідити рідину.

Огірки нарізати кружальцями.

Моркву почистити, натерти на тертці соломкою. Спасерувати у невеликій кількості олії, накривши кришкою протягом 2-3 хвилини. Потім додати 2 ст. л. оцту, дрібку цукру й перемішати. Тушкувати ще хвилину.


Всі інгредієнти змішати, посолити, поперчити. За бажанням додати зелень.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: перемащувати салат нічим не потрібно. Олії, яка використовувалася для смаження, цілком достатньо. Салатик виходить соковитим та пікантним. 

салати, пісні страви, квасоля, салати без майонезу, мариновані огірки, гриби,

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

ПОСТИМО СМАЧНО: Салат із пекінською капустою, оселедцем і яблуком
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 860
Чудове доповнення до гарніру із картоплі.
Салат із кореня селери, яблука, моркви і волоських горіхів
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2211
Проста, смачна, низькокалорійна і дуже корисна страва.
Бурякова «ікра» — смачна вітамінна закуска чи салатик на щодень
закуски, салати, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 812
Цей рецептик згодиться тоді, коли вінегрет та простий класичний салат із буряка вже порядком набридли.
Шеф-кухар кафе «Шпинат» розповіла, як зробити м’ясо з борошна та котлети із сочевиці
порадник, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 883
Пісне меню відрізняється великою кількістю різних обмежень, але не дивлячись на це, його цілком реально урізноманітнити, зробити смачним і апетитним.
Показати ще
Коментарів - 0: