clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

13 Квітня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 964

Мюнхенський картопляний салат із мисливськими ковбасками


Традиційно салат готують із копченою грудинкою або мисливськими ковбасками, але деякі кухарі використовують куряче м'ясо або навіть язик. Фото: автора

Страва, яка прийшла до нас із Німеччини й швидко завоювала популярність

Мюнхенський салат ситний, має яскраво виражений смак і чудово підходить до пива. Тому, в більшої частини чоловічого населення саме ця страва швидко переходить у розряд улюблених. Традиційно салат готують із копченою грудинкою або мисливськими ковбасками, але деякі кухарі використовують куряче м'ясо або навіть язик.

Інгредієнти:
3 шт. мисливських або німецьких ковбасок, 3-4 варених в «мундирі» картоплини, 10 маленьких маринованих корнішонів, 2-3 ст. л. соняшникової олії (не рафінованої!), 200 г бринзи (краще овечої), кріп, сіль, суміш перців мелена.

Приготування:
Нарізати кільцями ковбаски й підсмажити їх на сухій сковорідці, щоб зайвий жир трішки стопився.

Відварну картоплю нарізати кубиками розміром трохи більше ніж ковбаски.

Мариновані корнішони — кружальцями.

Бринзу — крупними кубиками.


Змішати в мисці всі нарізані інгредієнти, додати подрібнений кріп, пополити та приправити перцем.

Заправити олією та перемішати.

 

салати, німецька кухня, салати без майонезу, мюнхенський картопляний салат, мисливські ковбаски, бринза, корнішони

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Теплий салат «Гарона» від шеф-кухаря Олени Ващенко
салати, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА 1751
Незвичний, цікавий і дуже свіжий салатик.
Багатошаровий салат з ківі та корейською морквою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 664
Ніжний і злегка пікантний. А завдяки тому, що в салаті багато соковитих інгредієнтів, майонезу використовується мінімум.
Бурякова «ікра» — смачна вітамінна закуска чи салатик на щодень
закуски, салати, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 762
Цей рецептик згодиться тоді, коли вінегрет та простий класичний салат із буряка вже порядком набридли.
Салат «Куряче гніздечко» — смачне частування для Вогняного Півня
салати
Світлана ЯСЬКОВА 2288
28 січня за східним гороскопом, весело помахуючи хвостиком, Вогняна Мавпа — символ року 2016 — залишить нас, поступаючись своїм місцем Півневі. Зустріньте нового господаря року приязно, приготувавши на вечерю нову цікаву страву.
Показати ще
Коментарів - 0: