clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

16 Квітня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1041

Курячі шлуночки по-корейськи з грибами


Ця закуска подобається навіть тим, хто не є великим прихильником субпродуктів. Фото: автора

Ця закуска подобається навіть тим, хто не є великим прихильником субпродуктів.

Поспішаю поділитися з вами дуже смачною закускою. Рецептик уже давно роздобула на одному зі своїх улюблених кулінарних сайтів і з того часу він міцно увійшов у мою скарбничку легких та дуже смачних страв.


Інгредієнти:
500 г курячих шлуночків, 400 г лісових грибів (у мене заморожені, але можна і печериць), 3 цибулини, 2 великі морквини, олія для смаження, лавровий листок.
Для заправки: 50 г оцту винного, 2-3 зубки вичавленого часнику, 3 ст. л. соєвого соусу (якщо не подобаються, то просто посолити за смаком), приправа для корейської моркви.


Приготування:
Шлунки ретельно почистити, відварити з лавровим листком, охолодити, нарізати соломкою.

Моркву почистити і натерти на тертці для корейської моркви.

Гриби розморозити. Цибулю нарізати кільцями. В оригінальному рецепті все обсмажується окремо — шлунки, цибуля з грибами, морквина. Я ж — для того, щоб використовувати менше олії, смажила лише гриби з цибулею.

Потім до них додала сиру моркву та варені шлунки. Готовий салат охолодити, залити заправкою і залишити на ніч у холодильнику. Вранці можна їсти.


 

М`ясо та субпродукти, закуски, салати, шлуночки по-корейськи, курячі шлуночки

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

ШВИДКІ СНІДАНКИ: Сарделька в тісті за 10 хвилин
закуски
Світлана ЯСЬКОВА 2658
Кляр такий вдалий, що одного разу спробувавши його, починаєш смажити у ньому все — і цвітну капусту, і рибу, і яблука, і картоплю...
Оселедець по-кашубськи під вишуканим пряним соусом-маринадом
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2032
Рецептів цієї смачної популярної в народі закуски багато не буває, адже без неї не обходиться жодне застілля.
РІЗДВЯНЕ МЕНЮ: Салат «Тель-Авів» із ананасами у корзинках
закуски, салати
Світлана ЯСЬКОВА 890
Традиційний сирково-яєчний салатик, але без часнику.
Закуска «Цахтоні» — м’ясний салат, який дуже поширений у кавказькій кухні
закуски, салати, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2761
На чорноморському узбережжі Кавказу це традиційна обов’язкова страва на святковому столі, як у нас олів'є та шуба.
Показати ще
Коментарів - 0: