ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Весняний картопляний салат з редискою

4 Травня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 2425
Після святкових ситних творінь хочеться чогось легкого і свіжого. Цей картопляний салатик саме з цієї опери.
Після святкових ситних творінь хочеться чогось легкого і свіжого. Цей картопляний салатик саме з цієї опери. Фото: автора

Дуже простий і нехитрий салатик, але смачний та незвичний.

Салати в нашій кухні займають особливе місце, і майже у кожного є свій улюблений рецепт. Але після святкових ситних творінь хочеться чогось легкого і свіжого.

Інгредієнти:
3 варених в «мундирі» картоплини, 2-3 огірка, 100 г редиски, півбанки зелених оливок, зелена цибуля, кріп.
Заправка: 2-3 ст. л. оливкової олії, 1 ст. л. лимонного соку, 1 ч. л. меду, 1 ч. л. гірчиці, сушений базилік, сіль, перець.

Приготування:
Картоплю відварити й почистити (як зварити картоплю для салату дивитися тут). Ще гарячою нарізати кружальцями і залити половиною заправки.


Для заправки: змішати всі інгредієнти й залишити на 10-15 хвилин.


Цибулю й кріп подрібнити, редиску та огірок нарізати кружальцями.

З'єднати всі інгредієнти з картоплею, зверху викласти оливки.

Полити салат заправкою, яка залишилася. 

салати, салати без майонезу, редис, огірок, картопляний салат

Коментарі:

  Так  Ні, дякую