clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

12 Травня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1136

Рисова локшина з куркою, грибами й овочами


Рецепт простий, як 5 копійок, і дуже смачний. Фото: автора

Фунчоза — це геніальне рішення. Шалено смачна, завжди корисна й не така калорійна, як локшина з пшеничного борошна.

Що може бути краще, ніж рисова локшина? Хіба-що італійська паста... Але я дівчина, а всі дівчата знають, що на фігурі цей продукт може позначитися не найкраще. Рисова ж «паста» — це геніальне рішення. Шалено смачна, завжди корисна й не така калорійна. Для начинки підходить майже все: шматочки омлету, курка, свинина, морепродукти, овочі, гриби... Основний принцип: з'єднуємо майже готову локшину й повністю готову начинку, заливаємо соєвим соусом і смажимо декілька хвилин, постійно перемішуючи. Бажано, щоб була сковорідка ВОК, але це не принципово.

Інгредієнти:
Пачка рисової локшини, 3 ст. л. олії (бажано кунжутної, але можна й соняшникової), 3 ст. л. соєвого соусу, кунжут.
Начинка: куряче філе, 300 г шампіньйонів, 2 морквини, 2 цибулини, 2-3 зубки часнику, 0,5 ст. л. меду, червоний мелений гострий перець, паприка.

Приготування:
Нарізати куряче філе невеликими шматочками й викласти його у ВОК із розігрітою олією. Періодично помішувати, щоб шматочки побіліли з усіх боків.


Додати шматочки грибів (нарізати довільно).

Трішки обсмажити гриби й м’ясо й додати крупно нарізані моркву та цибулю. Наприкінці додати часник та мед.

Поперчити, додати потрібні спеції. Влити соєвий соус. За бажанням можна додати трохи імбиру.


Зварити рисову локшину так, як вказано на упаковці (швидше за все, її досить опустити в киплячу воду на кілька секунд, але, можливо, вашу рисову локшину потрібно варити довше).

Відкинути фунчозу на сито й дати стекти воді.


Потім перекласти локшину у ВОК.

Перемішати й прогріти ще хвильку, щоб всі аромати змішалися й почали гармоніювати.

Викласти на тарілку й посипати кунжутом.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: рецепт простий, як 5 копійок, і дуже смачний. Я іноді варю фунчозу просто в сковорідці від великої ліні — потрібно лише правильно розрахувати, щоб вся вода випарилася вчасно. 

крупи та страви з борошна, м'ясо та субпродукти, гриби, фунчоза, рисова локшина, азійська кухня

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Кус-кус з грибами по-туніськи
гриби, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 584
Це лише один із варіантів приготування такої чудової крупи.
Вершковий суп із баклажанами та грибами
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 578
Досить незвичайне поєднання продуктів, але виходить дуже смачно!
Котлети з грибною начинкою, запечені під сметанним соусом
м`ясо та субпродукти, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 2867
Мега-смачна страва, яка підходить до будь-якого гарніру.
НОВОРІЧНЕ МЕНЮ: Маринована закуска із заморожених лісових грибів
закуски, гриби, домашні заготовки
Світлана ЯСЬКОВА 685
Швидкий і експрес-метод для святкового столу.
Показати ще
Коментарів - 0: