Гаряча тема:
- Війна
На те вона й весна, щоб їсти побільше зелені й насичувати організм вітамінами. Ось і цей салат з руколою і м’яким сиром – із серії «побільше вітамінів!». Виходить легка й смачна страва. Техніка приготування надзвичайно проста й складається з декількох послідовних кроків.
Інгредієнти:
5-6 помідорів, великий пучок руколи, 150 г адигейського сиру.
Заправка: 3 ст. л. оливкової олії, 1 ст. л. бальзамічного оцту, 1 ч. л. соєвого соусу, 1 ч. л. зернистої французької гірчиці, 1 ч. л. меду, сіль, суміш перців мелена.
Приготування:
Зелень ретельно помити та обсушити на паперовому рушнику. Викласти на тарілку.
Помідори нарізати великими шматками й у хаотичному порядку розкласти зверху на руколу.
Адигейський сир нарізати кубиками, викласти на тарілку між половинками помідор.
Салат полити зверху заправкою. Для її приготування слід змішати всі інгредієнти (порада: олію у заправки наливайте лише наприкінці, оскільки сіль та цукор у ній погано розчиняються).
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: після подачі салату на стіл, його бажано відразу з'їсти. Якщо залишити страву стояти занадто довго, помідори можуть дати зайвий сік, який змінить її смак.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: