ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Закуска з сьомгою у вафельних трубочках

30 Травня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 2526
Можна за бажанням додати зелень кропу або нарізаний дрібно свіжий огірочок.
Можна за бажанням додати зелень кропу або нарізаний дрібно свіжий огірочок. Фото: автора

Страва дуже красиво виглядає на святковому столі, й смакує пречудово.

Тарталетки для різних закусок я використовую досить часто, а ось несолодкі вафельні трубочки спробувала вперше. Основу для начинки вирішила зробити з сиру — довго не роздумувала й купила вершковий м'який сир «Дружба» із зеленню (як відмовитися від улюбленого в радянські часи бренду?).

Інгредієнти:
350 г малосольної сьомги, упаковка вафельних трубочок, 3 м'яких плавлених сирки, 3 варені яйця, домашній майонез.

Приготування:
Рибу нарізати невеликими кубиками або тонкими пластинками. Сир та яйця натерти на крупній тертці.

Змішати масу із сьомгою, перемастити майонезом.

Можна за бажанням додати зелень кропу або нарізаний дрібно свіжий огірочок.
Все ретельно перемішати. Наповнити трубочки за допомогою чайної ложки. Робити це краще за 10-15 хвилин до подачі до столу, тоді вони залишаються хрумкими.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: для наповнення трубочок можна скористатися кондитерським шприцом без насадки. Він за діаметром ідеально підходить до трубочок, тому наповнювати їх просто.


 

закуски, риба та морепродукти, сьомга, вафельні трубочки

Коментарі:

  Так  Ні, дякую