clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

30 Травня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 682

Закуска з сьомгою у вафельних трубочках


Можна за бажанням додати зелень кропу або нарізаний дрібно свіжий огірочок. Фото: автора

Страва дуже красиво виглядає на святковому столі, й смакує пречудово.

Тарталетки для різних закусок я використовую досить часто, а ось несолодкі вафельні трубочки спробувала вперше. Основу для начинки вирішила зробити з сиру — довго не роздумувала й купила вершковий м'який сир «Дружба» із зеленню (як відмовитися від улюбленого в радянські часи бренду?).

Інгредієнти:
350 г малосольної сьомги, упаковка вафельних трубочок, 3 м'яких плавлених сирки, 3 варені яйця, домашній майонез.

Приготування:
Рибу нарізати невеликими кубиками або тонкими пластинками. Сир та яйця натерти на крупній тертці.

Змішати масу із сьомгою, перемастити майонезом.

Можна за бажанням додати зелень кропу або нарізаний дрібно свіжий огірочок.
Все ретельно перемішати. Наповнити трубочки за допомогою чайної ложки. Робити це краще за 10-15 хвилин до подачі до столу, тоді вони залишаються хрумкими.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: для наповнення трубочок можна скористатися кондитерським шприцом без насадки. Він за діаметром ідеально підходить до трубочок, тому наповнювати їх просто.


 

закуски, риба та морепродукти, сьомга, вафельні трубочки

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

РІЗДВЯНЕ МЕНЮ: Салат «Тель-Авів» із ананасами у корзинках
закуски, салати
Світлана ЯСЬКОВА 876
Традиційний сирково-яєчний салатик, але без часнику.
РІЗДВЯНЕ МЕНЮ: Закуска з оселедця в картопляних «стаканчиках»
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1178
Класичне поєднання, яке може стати прикрасою будь-якого святкового столу.
ШВИДКІ СНІДАНКИ: смачні хрусткі грінки з лаваша
закуски
Світлана ЯСЬКОВА 897
Ця страва — щось середнє між сендвічем, тарталеткою і канапе. Рулет з лаваша надає великий простір для реалізації фантазії і смаків кулінара.
Оселедець по-кашубськи під вишуканим пряним соусом-маринадом
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1995
Рецептів цієї смачної популярної в народі закуски багато не буває, адже без неї не обходиться жодне застілля.
Показати ще
Коментарів - 0: