clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

16 Червня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 811

Черешневий пиріг без борошна


Пиріг готується швидко й з мінімальними витратами. Фото: автора

Пропоную вашій увазі літній, легкий і дуже смачний пиріг із черешнями.

Готується він без борошна, за основу береться здобне пісочне печиву типу «До кави». Я використовувала зі смаком пряженого молока. Продуктів потрібно буде мінімум, а результат просто приголомшливий!


Інгредієнти:
6 яєць, 200 г цукрової пудри, 200 г печива «До кави», ванілін, 1 ч. л. меленої кориці, 500 г черешень.


Приготування:
З черешень видалити кісточку. Яєчні білки збити в піну (я збивала міксером до щільної піни, майже такої, як на бісквіт). Цукрову пудру збити жовтки, додати мелене в крихту печиво, ванілін і корицю.

Обережно перемішати білкову та жовткову маси.

Половину отриманої маси вилити у форму (діаметр 26 см), дно якої встелити пергаментним папером та змастити вершковим маслом.

Черешні викласти на тісто.

Потім вилити масу, яка залишилася. Розрівняти її.


Пиріг випікати при температурі 180°С протягом 15-20 хвилин.

Ще теплим розрізати на порції.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: все готується швидко й з мінімальними витратами. Замість черешень підійдуть будь-які інші ягоди: вишні, малина, смородина, ожина, чорниці тощо.


 

солодка випічка, пиріг, випічка без борошна, літній пиріг, черешневий пиріг, черешня, печиво

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Ароматний пиріг-крихта із лісовою ягодою
солодка випічка, рецепти від читачів
Світлана ЯСЬКОВА 1385
Запашна фруктова начинка, розсипчате тісто - гарне поєднання.
«Tarte au sucre» - шалено смачний цукровий пиріг з родзинками
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 2691
Саме під такою назвою він «гуляє» Інтернетом.
Дуже смачна горіхова мазурка з родзинками та журавлиною
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 2940
Рецепт дуже простий, нескладний у приготуванні, можна сказати буденний, але за смаком анітрохи не поступається святковим пирогам!
Яблучний тарт «Трояндочки» із заварним апельсиновим кремом
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 2238
Це дивовижно красивий пиріг, який чудово виглядає і цілим, і порізаним на порції.
Показати ще
Коментарів - 0: