Гаряча тема:
- Війна
Більше того, в ній низька калорійність. Тому, якщо ви турбуєтеся про свою фігуру, візьміть її на замітку. Куряче філе в соусі з цитрусових і вершків — це ніжне й неповторне поєднання запаху та смаку.
Інгредієнти:
4 великі курячі філе, 1/4 склянки борошна, 1/8 ч. л. солі, 1/8 ч. л. чорного меленого перцю, 100 г вершкового масла, 2 ст. л. білого вина, 3 ст. л. апельсинового соку, цедра апельсина, 2 ч. л. лимонного соку, чашка нежирних вершків (15-20%).
Приготування:
Куряче філе помити, нарізати грубими шматочками (як на біфштекс), замаринувати з сіллю і спеціями на 30 хвилин.
Борошно змішати з сіллю, перцем й обкачати в ньому філе. Викласти на змащене олією деко. Розігріти духовку до 200ºС. Вершкове масло нарізати кубиками й викласти зверху на паніроване борошном філе.
Відправити в духовку на 25 хвилин, потім знизити температуру до 160ºС.
Приготувати соус: натерти цедру апельсина. Змішати вино, цедру, сік лимона й апельсина та залити цим маринадом куряче філе. Накрити фольгою й запікати ще 20 хвилин.
Зняти фольгу, залити вершками й протримати філе в духовці ще 5 хвилин без фольги. Подавати страву гарячою, прикрасити зеленню. На гарнір підійде рис або булгур.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: