Гаряча тема:
- Війна
Дізналася цей рецепт уже давно й готую його щоразу, як тільки з’являються у продажу баклажани. В оригіналі салатик заправляється майонезом, але для мене цілком достатньо того, що баклажани і цибуля обсмажуються на рослинній олії. Салатик і так соковитий виходить і необхідність у майонезі, думаю, відпадає (талія скаже вам спасибі!
Інгредієнти:
4 баклажани, 5 варених яєць, 2 великі цибулини, 2 ст. л. олії – оливкової або соняшникової, 3 зубки часнику, майонез (я не використала!), сіль, перець, трохи петрушки і кропу.
Приготування:
Баклажани помити, почистити від шкірки і нарізати невеликими кубиками. Посолити й відставити на 20 хвилин для усунення гіркоти.
Відварити яйця, почистити і нарізати довільними шматочками. Кубики баклажанів відтиснути та підсмажити на олії до золотавого кольору (приблизно хвилин 10). Цибулю нарізати півкільцями, додати до баклажанів і готувати все разом ще декілька хвилин.
Потім зняти і дати трохи охолонути. У салатниці змішати всі компоненти, посолити трішки за смаком, поперчити, вичавити часник і перемішати. Додати трохи кропу і петрушки.
Якщо використовуєте майонез – заправити ним салат. Викласти салат у салатник і прикрасити часточками яйця.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: