Гаряча тема:
- Війна
Дуже цікавий смак набувають кабачки, зварені в супі. З ними перша страва виходить неймовірно смачнющою. А курячий бульйон, багато овочів і часникові гріночки — це взагалі пісня! Суп ситний і незвичний, обов'язково спробуйте!
Інгредієнти:
На велику каструлю: 1 склянка рису, 8-9 картоплин, 500 г кабачків, 4-5 курячих крилець, 2-3 помідори, 1 болгарська перчина, 30 г вершкового масла, морквина, цибулина, сіль, перець, зелень селери або петрушки.
Для грінок: білий хліб чи батон, оливкова олія, сіль, перець, часник (все у довільній кількості).
Приготування:
Курячі крильця відварити. Додати у бульйон картоплю, нарізану кубиками. Коли вода закипить, всипати промитий рис. Варити 10 хвилин.
Кабачки помити, нарізати кубиками і злегка обсмажити на вершковому маслі.
Помідори та перець нарізати довільно (пасерувати не потрібно!).
Додати у суп пасеровані кабачки, перець і томати. Приготувати з моркви та цибулі засмажку. Засмажку теж відправити у каструлю (я смажила овочі на тому ж маслі, що й кабачки).
Суп посолити й поперчити, додати подрібнену зелень. При подачі заправити сметанкою, посипати грінками та прикрасити листочком базиліку чи іншою улюбленою зеленню.
Для грінок: хліб нарізати кубиками й підсушити у духовці на сухій дечці. Приготувати часникову заправку, змішавши вичавлений часник, сіль, олію та перець. Сухарики полити часниковою олією і перемішати.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: