clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

1 Серпня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 574

Салат з помідорами, маринованими огірками та червоною цибулею


Кількість інгредієнтів можна коригувати на свій розсуд. Фото: автора

Усього три інгрeдієнта, а страва виходить дуже смачною!

Звернула увагу на цей салатик на одному з кулінарних сайтів. Поєднання «мариновані та свіжі овочі» здалося мені незвичним та цікавим. Не відкладаючи у довгий ящик одразу ж відкрила баночку цьогорічних огірочків (заодно й перевірила смак нового рецепту огірків, маринованих із порічкми). Страва легка у приготуванні до неподобства. Але результат перевершив всі сподівання. Обов’язково спробуйте — салат дійсно смачний.

Інгредієнти:
5 помідорів, 2-3 маринованих огірка, велика червона цибулина, соняшникова олія для заправки (краще ароматна не рафінована!), дрібка цукру, сіль та чорний мелений перець за смаком.

Приготування:
Помідори помити й нарізати середніми шматочками.

Огірки нарізати кружальцями.

Цибулю — півкільцями.

Овочі змішати в салатнику, заправити олією, поцукрити, посолити й посипати перцем.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: кількість інгредієнтів можна коригувати на свій розсуд. Можна крапнути в салат декілька крапель лимонного соку й додати улюблену зелень. 

салати, салати без майонезу, помідори, червона цибуля, мариновані огірки

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Закуска «Цахтоні» — м’ясний салат, який дуже поширений у кавказькій кухні
закуски, салати, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2751
На чорноморському узбережжі Кавказу це традиційна обов’язкова страва на святковому столі, як у нас олів'є та шуба.
Салат «Куряче гніздечко» — смачне частування для Вогняного Півня
салати
Світлана ЯСЬКОВА 2323
28 січня за східним гороскопом, весело помахуючи хвостиком, Вогняна Мавпа — символ року 2016 — залишить нас, поступаючись своїм місцем Півневі. Зустріньте нового господаря року приязно, приготувавши на вечерю нову цікаву страву.
Теплий салат «Гарона» від шеф-кухаря Олени Ващенко
салати, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА 1781
Незвичний, цікавий і дуже свіжий салатик.
Салат із кореня селери, яблука, моркви і волоських горіхів
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2198
Проста, смачна, низькокалорійна і дуже корисна страва.
Показати ще
Коментарів - 0: