clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

14 Вересня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 719

Салат із крабових паличок «Червоне море»


Непристойно простий та обурливо смачний салат на щодень. Фото: автора

Кажемо «ні!» вареним яйцям та консервованій кукурудзі!

Донині найулюбленішою закускою мого синулі був крабовий салатик із яйцями зі свіжим огірочком. Проте таке традиційне поєднання особисто мені вже сильно проїлося. Така страва стала буденною, як «Олів’є» чи «Вінегрет». Рецепт побачила нещодавно на просторах Інтернету й усі складові виявилися такими гармонійними, що крабовий салат тепер у мене асоціюється виключно із томатами. Смак абсолютно новий та незвичний. Щиро переконана, що це новація у світі крабових салатів.


Інгредієнти:
240 г крабових паличок, 5 помідорів, 2 червоних болгарських перці, червона кримська цибулина, майонез, сіль, перець, зелень базиліку.


Приготування:
Помідори нарізати крупною соломкою (сік бажано зцідити, але це не принципово).

Цибулю нарізати півкільцями й замаринувати в солі, цукрі та оцті.

Перець також нарізати півкільцями.


Крабові палички різати навскоси досить тонкими смужечками.


Майонез (я використовую завжди домашній майонез) змішати з вичавленим часником. Можна подавати салат у салатнику, заправивши перед цим майонезно-часниковою заправкою.


Але краще він виглядає порційно. Така подача додає його простоті особливу вишуканість. 

 

салати, крабові палички, помідори, болгарський перець, домашній майонез, салат з крабовими паличками "Червоне море"

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Теплий салат «Гарона» від шеф-кухаря Олени Ващенко
салати, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА 1800
Незвичний, цікавий і дуже свіжий салатик.
Багатошаровий салат з ківі та корейською морквою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 702
Ніжний і злегка пікантний. А завдяки тому, що в салаті багато соковитих інгредієнтів, майонезу використовується мінімум.
Салат із кореня селери, яблука, моркви і волоських горіхів
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2220
Проста, смачна, низькокалорійна і дуже корисна страва.
Бурякова «ікра» — смачна вітамінна закуска чи салатик на щодень
закуски, салати, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 815
Цей рецептик згодиться тоді, коли вінегрет та простий класичний салат із буряка вже порядком набридли.
Показати ще
Коментарів - 0: