Гаряча тема:
- Війна
Це напевно найпростіший варіант запікання кролика в духовці. Запозичила його із рецепту «курка в кефірі». Дуже мені подобається смак м’яса, коли воно готується у цьому кисломолочному напої. І куряче філе, і кролик виходять ніжними й соковитими, і такими м’якенькими, що страву можна їсти буквально губами!
Інгредієнти:
Тушка кролика (2-2,5 кг), 2 цибулини, 500 мл кефіру, лавровий листок, сванська сіль (це суміш – перець стручковий, часник, сіль, коріандр, хмелі-сунелі, кмин, кріп, пажитник, ухо-сунелі).
Приготування:
Все гранично просто: обробити кролика й розділити його на порційні частини. Цибулю нарізати півкільцями, додати лавровий листок, сіль зі спеціями. Все змішати з м’ясом. Далі слід… «втопити» кролика в кефірі. Залишити маринуватися приблизно на 3 години.
Потім викласти шматочки кролика у форму для запікання разом із кефірним маринадом. Запікати при 180°С протягом 50 хвилин.
Ось так все просто: перемішали, виклали, запекли
Спробуйте також приготувати: Кролик в сметані по-закарпатськи, Кролик по-бельгійськи з вишнями у вишневому пиві, Кролик в молоці.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: