clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

3 Листопада 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 744

Салат з копченою куркою, виноградом та сухариками


Зверху посипати салат сухариками й одразу ж подавати. Фото: автора

Варіація на тему «салат Тіфані» тільки без майонезу.

Готувати такий салатик набагато швидше, ніж традиційний багатошаровий «Тіфані». Він легкий та соковитий. Вперше спробувала поєднання «копчена курка+виноград». До цього завжди поєднувала Киш-миш із вареним курячим філе. Смак виходить цікавим та абсолютно новим. Щоб урізноманітнити своє меню салатик підходить якнайкраще.

Інгредієнти.
Листя салату,
Копчена курка (грудка або стегенце),
невеличке гроно винограду Киш-миш (без кісточки),
100 г твердого сиру,
сухарики з батону.
Заправка:
3 ст. л. оливкової олії,
1-2 ч. л. бальзамічного оцту,
1 ч. л. меду,
сіль, суміш перців мелена,
1 ч. л. французької гірчиці в зернах.

Приготування:
Листя салату помити і висушити. Батон порізати кубиками й підсушити в духовці. Сир — нарізати крупними подовгастими брусочками. 

Курку — кубиками.

Виноград відділити від грона та помити.


Для заправки змішати всі інгредієнти. На тарілку викласти листя салату. В окремій глибокій тарілці змішати сир, курку та виноград, заправити заправкою і перемішати. Викласти суміш зверху на листя салату. Зверху посипати салат сухариками й одразу ж подавати.

 

салати, салати без майонезу, Тіффані, салат з копченою куркою, виноградом та сухариками, сухарики, сир, копчена курка, виноград

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат «Куряче гніздечко» — смачне частування для Вогняного Півня
салати
Світлана ЯСЬКОВА 2318
28 січня за східним гороскопом, весело помахуючи хвостиком, Вогняна Мавпа — символ року 2016 — залишить нас, поступаючись своїм місцем Півневі. Зустріньте нового господаря року приязно, приготувавши на вечерю нову цікаву страву.
Теплий салат «Гарона» від шеф-кухаря Олени Ващенко
салати, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА 1779
Незвичний, цікавий і дуже свіжий салатик.
Бурякова «ікра» — смачна вітамінна закуска чи салатик на щодень
закуски, салати, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 798
Цей рецептик згодиться тоді, коли вінегрет та простий класичний салат із буряка вже порядком набридли.
Салат із корейською морквою та курятиною від шеф-кухаря кафе «Кінто» Олексія Випірайленко
салати, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА 731
Корейська морква чудово поєднується з курятиною, грибами й огірками.
Показати ще
Коментарів - 0: