clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

25 Листопада 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 807

Корейський м’ясний салат — «зникає» на святковому столі першим!


Корейський м’ясний салат — «зникає» на святковому столі першим! Фото: Світлана Яськова

В міру гостренький, пікантний, соковитий салатик, який можна готувати з будь-якого м’яса.

Рецепт з кулінарної книжки «Корейські салати». Колись спробувала приготувати й тепер роблю його досить часто, як для гостей, так і для свого сімейства. Мій синуля взагалі закоханий у цю страву до останньої морквиночки:) Я роблю його, зазвичай, зі свининою. Але підійде і телятина, і курятина, і індичатина.

Інгредієнти:
0,5 кг моркви,
100 г цибулі,
200 г м'яса,
50 мл олії,
приправа для моркви по-корейськи,
2 зубки часнику,
сіль, цукор,
10 г кунжуту,
соєвий соус,
2 ст. л. рисового оцту (або будь-якого іншого).

Приготування:
М'ясо нарізати тонкими смужками, полити соєвим соусом і дати трохи постояти, промаринуватися.
Моркву тонко нашаткувати на тертці для корейської моркви.

Посипати її приправкою, сіллю, цукром, добре перемішати, скропити оцтом.
Цибулю нарізати півкільцями.
Олію розігріти на сковорідці, додати м’ясо й обсмажити його протягом 5-10 хвилин.

Додати цибулю й підсмажити все разом до появи золотавого кольору. Можна трішки підсолити й поперчити.


М'ясо разом із олією додати до моркви. Додати вичавлений часник, посипати кунжутом і все ретельно перемішати.


Дати салату просочитися протягом 20-30 хвилин і можна подавати.

салати, салати без майонезу, морква по-корейськи, корейський м’ясний салат, корейська кухня, корейські салати, кунжут, м’ясо

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат із кореня селери, яблука, моркви і волоських горіхів
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2193
Проста, смачна, низькокалорійна і дуже корисна страва.
Овочевий салат «Селянський»
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1124
Цей овочевий салатик ситний, смачний та красивий. А ще мені дуже сподобалася заправка.
Курячий салат із грушею, фініками та фетою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 895
Ще один варіант у мою скарбничку «безмайонезних» салатиків. Поєднання складових нетрадиційне, але дуже цікаве.
Салат «Моя фантазія» з курятиною, спаржевою квасолею та помідорами
салати
Світлана ЯСЬКОВА 787
Рецепт цього салатика виник в моїй голові абсолютно спонтанно. Я просто змішала продукти, які знайшлися в моєму холодильнику. Результат порадував. Салат вийшов легким та смачним, з приємною гірчично-горіховою ноткою рукколи.
Показати ще
Коментарів - 0: