Гаряча тема:
- Війна
Дуже люблю салатики з квасолею. Сухарики ж у нас вдома є завжди, оскільки свіженький хлібчик їсть лише чоловік, а ми з синулею більше полюбляємо похрустіти. Тому коли побачила цей рецепт на просторах Інтернету, одразу ж зрозуміла, що це моя страва. Салатик сподобався і прижився. Із задоволенням ділюся і з вами, може комусь стане в нагоді й також полюбиться!
Інгредієнти:
1 банка консервованої квасолі в томатному соусі,
3-4 маринованих огірочки (у мене мариновані цукіні),
150-200 г балика (або шинки),
1 велика цибулина,
2 середніх морквини,
домашні пшеничні сухарики (можна магазинні),
сіль, суміш перців мелена.
Приготування:
Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці. Обсмажити овочі на олії з дрібкою цукру та солі.
Корнішони (цукіні) нарізати маленькими півмісяцями.
Додати консервовану квасолю разом із томатним соусом.
Балик нарізати кубиками й також додати у салат.
Потім – пасеровані овочі. Ретельно перемішати й присмачити перцем. Якщо потрібно – досолити.
Викласти в салатник і прикрасити зеленню. Перед подачею прикрасити сухариками.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: