ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Салатик із консервованою квасолею, баликом та сухариками

1 Грудня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 2911
Рецепт із серії «гості на порозі» – відкрив баночку-другу і готово!
Рецепт із серії «гості на порозі» – відкрив баночку-другу і готово! Фото: автора

Рецепт із серії «гості на порозі» – відкрив баночку-другу і готово!

Дуже люблю салатики з квасолею. Сухарики ж у нас вдома є завжди, оскільки свіженький хлібчик їсть лише чоловік, а ми з синулею більше полюбляємо похрустіти. Тому коли побачила цей рецепт на просторах Інтернету, одразу ж зрозуміла, що це моя страва. Салатик сподобався і прижився. Із задоволенням ділюся і з вами, може комусь стане в нагоді й також полюбиться!


Інгредієнти:
1 банка консервованої квасолі в томатному соусі,
3-4 маринованих огірочки (у мене мариновані цукіні),
150-200 г балика (або шинки),
1 велика цибулина,
2 середніх морквини,
домашні пшеничні сухарики (можна магазинні),
сіль, суміш перців мелена.


Приготування:
Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці. Обсмажити овочі на олії з дрібкою цукру та солі.


Корнішони (цукіні) нарізати маленькими півмісяцями.

Додати консервовану квасолю разом із томатним соусом.


Балик нарізати кубиками й також додати у салат.


Потім – пасеровані овочі. Ретельно перемішати й присмачити перцем. Якщо потрібно – досолити.

Викласти в салатник і прикрасити зеленню. Перед подачею прикрасити сухариками.


 

салати, салати без майонезу, сухарики, салат з консервованою квасолею, баликом та сухариками, консервована квасоля, мариновані огріки, балик

Коментарі:

  Так  Ні, дякую