Гаряча тема:
- Війна
Цей рецептик допоможе розширити ваш асортимент салатів із капусти та урізноманітнить вашу трапезу під час посту.
Інгредієнти:
500 г капусти,
2 морквини,
50 г кураги,
20 г сушеної журавлини (не додавала),
1 великий кисло-солодкий апельсин,
50 г родзинок.
Заправка:
1-2 ч. л. меду,
сіль, суміш перців, гірчиця.
2-3 cт. л. оливкової олії (можна соняшникової),
апельсинова цедра.
Приготування:
Сухофрукти промити, залити гарячим чайним настоєм і залишити на 15-30 хвилин. Потім рідину злити (або випити — дуже смачно!), сухофрукти трішки підсушити.
Тонко нашаткувати капусту й злегка посолити й трішки пам'яти капусту руками. Моркву нарізати дуже тонкою соломкою (я натерла на тертці для корейки).
Додати сухофрукти (курагу можна подрібнити).
З апельсина зняти цедру за допомогою дрібної тертки. Змішати її з медом, гірчицею, олією та спеціями.
З самого апельсина вирізати філе (часточки без перетинок) й додати у салат.
Все заправити заправкою та перемішати.
До речі, салатик можна зберігати у холодильнику декілька днів.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: