Гаряча тема:
- Війна
Смак кислувато-солодкий, а за чорнослив у нас взагалі розгортаються справжні «баталії»!
Інгредієнти:
1 кг свинячих ребер (я зрізаю практично весь жир),
1 ч. л. солі, 0,5 ч. л. чорного перцю,
1 ст. л. меду,
1 ст. л. міцної гірчиці,
2-3 ст. л. сухого білого вина,
3 ст. л. соєвого соусу,
3-4 зубки часнику,
жменя чорносливу з кісточкою,
1 морквина,
1 велика цибулина,
тим’ян, паприка, кориандр.
Приготування:
Чорнослив залити окропом.
Помиті й розрізані на порції свинячі ребра замаринувати в сумішші солі з перцем, вина, соєвого соусу, гірчиці, часнику та спецій. Залишити на годинку.
Потім обсмажити на сковорідці на великому вогні з усіх боків до утворення скоринки.
На жирі, в якому готувалися реберця спасерувати моркву та цибулю.
Перекласти ребра у чавунний казанок. Додати пасеровані овочі та запарений чорнослив.
Залити 2 склянками бульйону або води.
Тушкувати на маленькому вогні 1-1,5 години.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: