clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_16food_17food_18food_19food_20warningstar

Гурман

28 Грудня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 766

НОВОРІЧНЕ МЕНЮ: Свинячі реберця з чорносливом у медово-гірчичному соусі


Приготовлені за цим рецептом реберця виходять пікантними та водночас дуже м'якенькими. Фото: автора

Це моя фірмова страва на всі свята. Приготовлені за цим рецептом реберця виходять пікантними та водночас дуже м’якенькими.

Смак кислувато-солодкий, а за чорнослив у нас взагалі розгортаються справжні «баталії»!

 

Інгредієнти:
1 кг свинячих ребер (я зрізаю практично весь жир),
1 ч. л. солі, 0,5 ч. л. чорного перцю,
1 ст. л. меду,
1 ст. л. міцної гірчиці,
2-3 ст. л. сухого білого вина,
3 ст. л. соєвого соусу,
3-4 зубки часнику,
жменя чорносливу з кісточкою,
1 морквина,
1 велика цибулина,
тим’ян, паприка, кориандр.

Приготування:
Чорнослив залити окропом.

Помиті й розрізані на порції свинячі ребра замаринувати в сумішші солі з перцем, вина, соєвого соусу, гірчиці, часнику та спецій. Залишити на годинку.

Потім обсмажити на сковорідці на великому вогні з усіх боків до утворення скоринки.

На жирі, в якому готувалися реберця спасерувати моркву та цибулю.


Перекласти ребра у чавунний казанок. Додати пасеровані овочі та запарений чорнослив.

Залити 2 склянками бульйону або води.

Тушкувати на маленькому вогні 1-1,5 години.


 

м`ясо та субпродукти, свинячі реберця, ребра з чорносливом, ребра з чорносливом в медово-гірчичному соусі, новорічне меню

До теми

Запіканка з печінки під сиром
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА
Смак такий ніжний, що страва просто тане у роті!
Бабка з локшини із куркою у соєво-медовому соусі – Різдвяна смакота по-кам’янець-подільськи
крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА
Цю страву можна готувати для дітей і дорослих, доповнювати її усілякими підливами, соусами або начинками.
Язик по-кавказьки зі сметаною та горіхами
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА
Дуже смачна страва з традиційними для Кавказу інгредієнтами. Крім того, вона проста у виконанні.
НОВОРІЧНЕ МЕНЮ: Котлети по-стамбульськи в клярі із маленьким секретом
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА
Якщо ви хоча б одного разу спробуєте ці котлетки, то вони підкорять вас своїм ароматом і соковитістю назавжди.
Показати ще
Коментарів - 0: