clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_16food_17food_18food_19food_20warningstar

Гурман

5 Січня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 707

РІЗДВЯНЕ МЕНЮ: Салат «Тель-Авів» із ананасами у корзинках


Перед подачею нафарширувати салатом трубочки або наповнити корзинки. Фото: автора

Традиційний сирково-яєчний салатик, але без часнику.

Цей салат більше сподобається жінкам, адже замість пікантних ноток часнику тут на перший план виходить ніжний смак ананасу. Цей тропічний фрукт якнайкраще поєднується із сиром і у салатика, завдяки такому вдалому дуету, досить цікавий, приємний смак. А щоб страва виглядала більш святково, краще подавати її у вафельних трубочках чи корзинках.


Інгредієнти:
3 плавлені сирки «Дружба» (або 300 г сиру твердого),
300 г консервованих ананасів,
3 варених яйця,
домашній майонез,
сіль, перець.


Приготування:
Сир натерти на дрібній чи крупній тертці. Яйця теж натерти на тертці.

Ананаси дрібно нарізати кубиками. 

Змішати всі інгредієнти, заправити салат майонезом, посолити та поперчити. Ретельно перемішати.

Перед подачею нафарширувати салатом трубочки...

...або наповнити корзинки.

 

закуски, салати, салат тель-авів з сиром і ананасами, консервовані ананаси, салати в корзинках, тарталетки, різдвяне меню, Різдво, сирок дружба

До теми

Бурякова «ікра» — смачна вітамінна закуска чи салатик на щодень
закуски, салати, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА
Цей рецептик згодиться тоді, коли вінегрет та простий класичний салат із буряка вже порядком набридли.
ШВИДКІ СНІДАНКИ: Сарделька в тісті за 10 хвилин
закуски
Світлана ЯСЬКОВА
Кляр такий вдалий, що одного разу спробувавши його, починаєш смажити у ньому все — і цвітну капусту, і рибу, і яблука, і картоплю...
ШВИДКІ СНІДАНКИ: смачні хрусткі грінки з лаваша
закуски
Світлана ЯСЬКОВА
Ця страва — щось середнє між сендвічем, тарталеткою і канапе. Рулет з лаваша надає великий простір для реалізації фантазії і смаків кулінара.
РІЗДВЯНЕ МЕНЮ: Закуска з оселедця в картопляних «стаканчиках»
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА
Класичне поєднання, яке може стати прикрасою будь-якого святкового столу.
Показати ще
Коментарів - 0: