Гаряча тема:
- Війна
Легко, швидко, смачно й ситно. Можна в такий спосіб готувати сосиски в тісті і навіть лікарську ковбасу! У мене сардельки, оскільки саме вони були у холодильнику. Без особливого клопоту вийшли справжні пиріжки! Тісто м'яке та ніжне.
Інгредієнти:
5 сардельок.
Кляр:
0,5 склянки сметани,
0,5 склянки борошна,
2 яйця
1 ч. л. гірчиці,
сіль, перець,
1/4 ч. л. соди.
Приготування:
Змішати в мисці сметану, гірчицю та яйця. Посолити й поперчити, додати соду.
Всипати борошно, ретельно змішати (має вийти густовате тісто, як на оладки, щоб не стікало з сосиски чи сардельки).
Сардельки почистити від шкірки й нарізати у довільній формі — кружальцями чи квадратиками.
Занурити шматочки сардельок у кляр (я просто висипаю їх у миску з кляром і перемішую).
Смажити на олії з обох боків.
Викладати на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
Потім скласти у каструльку.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: Сарделька в тісті смачна як у холодному, так і в гарячому вигляді.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: