Гаряча тема:
- Війна
Звісно, можна апельсини й не додавати, просто стушкувати капусту з фаршем. Але хоча б раз варто спробувати страву у такій інтерпретації. Чесно кажучи, я також сумнівалася чи буде вдалим таке поєднання. Але результат сподобався не лише мені, але й чоловіку, який більш консервативний у їжі.
Приготування:
1 кг капусти,
500 г фаршу (будь-якого, за смаком),
2 апельсина,
2 великі цибулини,
1 морквина,
сіль, перець,
3 ст. л. сметани,
дрібка цукру,
кмин, мускатний горіх,
олія для смаження.
Приготування:
Капусту нашаткувати, посолити та трішки пом’яти руками, щоб вона пустила сік.
Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці. Спасерувати овочі на олії з дрібкою цукру.
Додати до смажених овочів фарш, посолити, поперчити, додати спеції. З одного апельсина зняти цедру й додати її у сковорідку.
Обсмажити все разом практично до готовності фаршу. Додати сметану й протушкувати ще 3-5 хвилин.
Апельсини почистити від плівочок, нарізати невеликими шматочками й додати до капусти.
Викласти замсажку й ретельно все перемішати.
Скласти все у чавунну каструльку чи гусятницю.
Тушкувати до готовності (близько 35-40 хвилин) під кришкою.
Сереверувати капусту зеленню та шматочками апельсину.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: