Гаряча тема:
- Війна
«На проекті ми разом із відомими рестораторами готували 12 традиційних страв подільської кухні, серед них таратура, гречаники, трубочки м’ясні по-подільськи з пампушками тощо, — каже Олеся. — Але найбільше мені сподобалася фарширована риба та голубці по-подільськи. Нині хочу поділитися саме цими смаколиками».
Інгредієнти:
150 г судака,
50 г пшеничного хліба,
15 мл молока,
10 г вершкового масла,
5 г волоських горіхів,
30 г білих грибів (можна сушених),
150 г цибулі,
сіль, перець, зелень.
Приготування:
Замочити хліб у молоці. Почистити рибу від луски, розрізати, відділити м'ясо від шкірки. В середині тушки надрізати реберні кістки й видалити їх разом із хребцевою кісткою. Зрізане м’ясо ми використаємо для приготування фаршу. Нарізати цибулю та обсмажити її на сковорідці. Додати білі гриби (сухі попередньо вимочити). Перемішати. В окремій посудині змішати цибулю, гриби, м'ясо судака, подрібнені волоські горіхи, які попередньо теж слід підсушити на сухій сковорідці. Все перемолоти двічі-тричі на м’ясорубці. Під час останнього перемелювання додати хліб. Фарш посолити, поперчити й розмішати ще раз, додавши до нього вершкове масло. Тушку риби наповнити фаршем, надати їй відповідну форму цілісної рибини і змастити олією. Запікати при температурі 180ºС протягом 45 хвилин.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: