ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Салат «Здоров’я» з селерою, яблуком та ананасами

5 Лютого 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 7327
Дати салату настоятися в холодильнику приблизно годину.
Дати салату настоятися в холодильнику приблизно годину. Фото: автора

Страва настільки смачна і проста у приготуванні, що я настійно рекомендую вам спробувати її. А ще вона надзвичайно корисна!

Дуже люблю селеру, і яблука, і журавлину, і ананаси… А цей салатик поєднує всі ці смачнючі інгредієнти. Він виходить соковитим, абсолютно не калорійним, з гармонійним збалансованим смаком.

Інгредієнти:

200 г очищеного кореня селери,

1 середнє яблуко,

0,5 банки консервованих ананасів (у мене суміш консервованих фруктів – манго, ананас, маракуя, банан),

4 ст. л. в’яленої журавлини.

Заправка:

1 ст. л. лимонного соку,

1 ч. л. меду,

1 ст. л. оливкової олії,

сіль, суміш перців мелена.

Приготування:

Корінь селери натерти на тертці для «корейки». Додати журавлину.

Консервовані фрукти відкинути на друшляк, щоб позбавитися від зайвої рідини. Додати їх до селери.

Яблука почистити, нарізати соломкою. З'єднати їх із салатом і полити заправкою, перемішати.

Якщо потрібно – досолити й доперчити. Дати салату настоятися в холодильнику приблизно годину. Подавати краще в порційних креманках.

салати без майонезу, салати, селера, салати з селерою, вітаміни, салат здоров`я з селерою, яблуком і ананасами, піст, пісні страви

Коментарі:

  Так  Ні, дякую