Гаряча тема:
- Війна
Це дуууже смачно! Просто язик можна проковтнути! Паста виходить ніжна, вершково-горіхова, ситна, хоча і без м'яса. Чудово смакує як самостійна страва із будь-яким легким овочевим салатиком. До речі, наступного дня макарошки хороші навіть повторно розігрітими.
Інгредієнти:
500 г пасти з твердих сортів пшениці (у мене фарфале),
півсклянки волоських горіхів,
250 мл вершків 20%,
2 зубки часнику,
80 г тертого сиру (в ідеалі пармезану, але можна будь-якого, але якісного),
1 ст. л. вершкового масла,
сіль, перець,
мускатний горіх.
Приготування:
Пасту відварити в підсоленій воді, як вказано на упаковці.
Горіхи підсмажити на сухій сковорідці, облущити від шкірочки та подрібнити у млинку (вони повинні бути дуже дрібними, але не перетворитися на пил). Часник посікти ножем. На сковорідці розтопити масло, додати часник та горіхи.
Обсмажити все разом протягом 1 хвилини. Влити вершки і тушкувати 10 хвилин, поки соус не загусне.
Посолити, поперчити, додати натертий сир.
Пасту відкинути на друшляк та промити гарячою водою. Додати в сковорідку з соусом.
Перемішати і тушкувати разом протягом 1-2 хвилин.
Одразу ж подавати. Прикрасити горішками та зеленню.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: