Гаряча тема:
- Війна
Рецепт колись знайшла на сайті однієї з відомих марок електротехніки поруч із рекламою кухонного комбайну. З того часу готую салат регулярно. Він виходить таким свіжим, легким і соковитим, що з’їдається практично миттєво. До речі, саме після цієї страви мій чоловік полюбив селеру, яку раніше на дух не переносив.
Інгредієнти:
200 г кореня селери,
2 середніх яблука,
200 г моркви,
волоські горіхи.
Заправка:
3 ст. л. оливкової олії (можна соняшникової нерафінованої),
1 ст. л. лимонного соку,
1-2 ч. л. меду,
1 ч. л. діжонської гірчиці,
коріандр та чорний перець мелені,
сіль, італійські сушені трави.
Приготування:
Приготувати заправку: змішати всі складові до повного розчинення. Залишити на 10-15 хвилин, щоб всі аромати відкрилися.
Почистити корінь селери і моркву. Яблука очистити від шкірки, розрізати на половинки й видалити насіння. Все натерти на тертці для корейської моркви.
У великій мисці змішати всі інгредієнти з заправкою.
Салат при подачі посипати підсушеними й подрібненими волоськими горіхами.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: