Гаряча тема:
- Війна
Інгредієнти:
1 склянка кефіру,
2 яйця,
2 склянки борошна,
0,5 ч. л. соди,
0,5 ч. л. лимонної кислоти
олія (найкраще підходить нерафінована соняшникова),
декілька яблук — які ви любите, кислих або солодких сортів.
Приготування:
Кефір збиваю з яйцями, додаю цукор із содою і лимонною кислотою. Перемішую доти, поки цукор не розчиниться (якщо кефір теплий, як у мене, він розчиниться швидко).
Поступово додаю борошно і стежу, щоб не утворилися грудочки (густота «як сметана»).
А тепер — бабусин секрет: беру яблуко, очищую від шкірки, обережно видаляю сердцевинку, нарізаю тонкими кружальцями.
Беру ложкою тісто, наливаю на сковорідку, а зверху кладу яблучне кружальце. Чекаю, поки оладки підрум’яняться і перевертаю. Готові оладки викладаю на красиву тарілку. Можна полити сиропом, інші варіанти — згущеним молоком, варенням, сметаною. Можна пробувати!
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: